Review Bobbi Ravioli

Jurkje Bobbi Ravioli
Bobbi Ravioli is zeker weten een van onze meest favoriete merken! Het is sportief, stoer, hip, vrolijk, tijdloos en lief tegelijk. Dit merk heeft met hun motto “less is more” juist heel veel te bieden! Liv laat vandaag een mooi grijs met marineblauw jurkje zien in combinatie met de te gekke roze xl strik. Dit heerlijke jurkje heeft een caronbic finishlaag waardoor het super zacht aanvoelt. Dit jurkje is perfect voor iedere gelegenheid.

Hoe te combineren
De strikken zijn een super leuk en origineel detail aan de jurkjes. Je verwisselt ze makkelijk met een drukknoopje en kunt zo in een handomdraai je outfit een andere look geven. Je kunt kiezen uit bloemen of strikken in allerlei kleurtjes. Ook wel fijn dat als de jurkjes niet meer passen je de strikken nog kunt blijven gebruiken wanneer je een jurkje in een grotere maat besteld. Bobbi Ravioli heeft verschillende leggings om onder dit jurkje te combineren en ook alle leggings hebben een leuk detail. De uni kleurtjes roze en blauw bijvoorbeeld leuk voor hieronder hebben een verticale streep aan de zijkant van de legging. Wanneer je liever een motiefje kiest kun je dit jurkje bijvoorbeeld combineren met de marineblauwe sterrenlegging. Die combi met een donkerblauwe strik of bloem is ook een hele gave combi voor de Kerst. Bobbi Ravioli verkoopt ook hele stoere kniekousen om te combineren bij dit jurkje.

Pasvorm
Bobbi Ravioli sluit perfect aan. Daarom ben ik zo dol op deze jurkjes ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit (biologisch) katoen waarin elastaan is verwerkt. Daardoor zitten deze jurkjes helemaal netjes en ook een fijn detail, je hoeft ze niet te strijken! De jurkjes vallen goed op maat. Liv draagt hier maat 86/92. Wanneer je twijfelt over de maat hebben ze op hun site ook bij ieder jurkje een hele handige maattabel staan.

Shoppen
Dit super hippe jurkje kost 39,95 en daarbij krijg je de eerste strik cadeau (je kunt zelf selecteren welke kleur). Extra bloemen en strikken en de limited edition zijn ook los bij te bestellen.

Meer over Bobbi Ravioli
Bobbi Ravioli is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 tot en met maat 146/152. Bobbi Ravioli produceert onder de beste omstandigheden in Portugal in kleine oplages. Zo ben je altijd verzekerd van een origineel product met een topkwaliteit en ook nog voor een hele leuke betaalbare prijs. Ze verzenden naar de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Denemarken, Zweden en Engeland. Voor de verzendkosten vragen ze een bedrag van €3,95.

Ik vind Bobbi Ravioli een echte musthave in de kledingkast voor je dochter. Het zijn jurkjes die lang door te dragen zijn. Voor de koudere dagen combineer je de jurkjes met een legging (evt kniekousen) en een basic vestje en je kunt ze in het voorjaar nog steeds door dragen met een paar super stoere bijpassende kniekousen die ook in de shop te vinden zijn.

Heel veel shopplezier!
www.bobbiravioli.nl

Liefs,
Bianca en Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *