Review Koel4Kids

Ben je op zoek naar goede, stevige, comfortabele,hippe en betaalbare kinderschoenen? Zoek dan niet verder!
Bij Koel4kids zul je gegarandeerd slagen. Vanaf de eerste loopschoentjes tot moderne tienerschoenen kun je hier terecht.

Voor meiden de coolste laarsjes en de meest trendy schoenen. Voor jongens de stoerste gympen en hipste schoenen. Koel4kids heeft het allemaal! De meeste van jullie zullen Koel4kids wel kennen van de opvallende gekleurde laarsjes, in verschillende kleuren en maten. Maar ze hebben natuurlijk nog veel meer! ’s Zomers de leukste sandaaltjes en ’s winters heerlijk warm met bont gevoerde schoenen.

Wij gaan jullie de komende weken een aantal prachtige exemplaren laten zien.

Alle schoenen hebben een unieke naam. Deena draagt hier het zwarte laarsje; Floor. Het laarsje heeft een voering van synthetisch bont op een wolbasis. Heerlijk zacht en warm voor de winter. Dit bont steekt een piepklein randje uit van boven en geeft het laarsje een extra winterse look. Rondom de schacht zit een dubbele veter, die van voren vast geknoopt zit. De zool is beige en steekt lekker af. Van achteren zit een gekleurd labeltje. Al deze leuke details geven het laarsje een speelse uitstraling.

Alle schoenen van Koel4kids hebben een uitneembare binnenzool zodat je goed kunt zien of je kind nog voldoende groeiruimte over heeft. Iedere schoen wordt met de hand gemaakt van de beste materialen.
De latex-rubberzolen hebben een goed antslip profiel en zijn zeer slijtvast. Ze geven een goede steun en de hak-opvang is zacht voor een optimaal draagcomfort. De zolen zijn schokdempend en zorgen voor een goede ontwikkeling van de voet.

Wat voor kledingstijl je ook draagt, Koel4kids heeft altijd de juiste schoenen om je outfit echt helemaal af te maken.
Van basic tot opvallend ! Je shopt de hele collectie hier: Koel4kids

– Binnen Nederland en België altijd gratis verzending.
– Snelle levering.

Liefs Deena & Miranda

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *