IBJ

IBJ staat voor Indian Blue Jeans! Indian Blue Jeans staat voor stoere casual hippe kleding. De naam doet vermoeden dat het alleen gaat om jeans, maar wat een toffe kleding is er nog meer te krijgen van dit merk. Want naast de jeans, zie je ook gave jassen, sweaters, truien en shirts voorbij komen. Voor de meiden ook jurkjes en rokjes, maar wel allemaal stoer.

Jesper mocht nu eindelijk zijn nieuwe winterjas aan. En wat staat hij super leuk. Heerlijke felle kleuren met af en toe een stoere tekst. Heerlijke zachte fleece aan de binnenkant, dat hem heerlijk warm maakt.
Jesper draagt 140, terwijl hij 134 heeft, maar deze tussen maat bestaat niet. De jas valt op maat, dus iets aan de ruime kant, maar door de elastische boordjes kan het prima. Deze jas is ook nog in andere kleuren leverbaar.

Op de andere foto’s draagt Jesper een jeans overhemd en een trainingsjack van IBJ. Ook bij het jack zie je weer gave teksten op rug, erg stoer!
Trainingsjack kan goed als vest gebruikt worden over dit overhemd maar ook over de gave shirts van IBJ.
Heerlijke casual kleding die er super stoer uit ziet! Wij zijn blij!

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *