Review Ollie en Flo

Ollieenflo is een hip Nederlands kindermode label. De collectie bestaat uit handige kolsjaals en Bibjes ( kwijl slabbetjes in stijl ).
Sinds kort is de collectie uitgebreid met wat jurkjes. Maar ook voor leuke haarbanden, dames sjaals en accessoires kun je hier terecht.

Ollieenflo is ontstaan toen ( de oprichters ) Marloes Oliedam en Sanne Radsma opzoek gingen naar leuke sjaals voor zichzelf en de kids. Dit was zo lastig te vinden dat ze het zelf zijn gaan ontwerpen, hoe gaaf is dat?! Zo is Ollieenflo en hip accessoires in 2014 ontstaan. Inmiddels hebben ze al meerdere verkooppunten in Nederland en natuurlijk een eigen webshop.

De sjaals zijn gemaakt van fijne zachte tricot en zijn erg handig in gebruik. Voor meisjes zijn er leuke felle verschillende printen.
Voor jongens zijn de sjaals vooral erg stoer, hip en comfortabel.

Adam laat jullie vandaag een gave sjaal zien, die aan twee kanten draagbaar is. De binnenkant is geel en de buitenkant is grijs met zwarte leeuwenkoppen erop. Stoerder kan niet! Deze sjaal bestaat uit één geheel en hoeft niet nog een keer omgeslagen te worden, je trekt hem over je hoofd en klaar. De sjaal valt vanzelf goed. Erg handig, vooral voor jongens die net als Adam niet houden van moeilijk gedoe, zoals omknopen.

Je shopt de hele collectie hier: Ollieenflo

Houd ons Facebookpagina goed in de gaten, binnenkort komt er een leuke win actie aan!


Liefs Adam & Miranda

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *