Review DEAL-75 dress

DEAL-75 bestaat alweer een jaar. Wat vliegt de tijd! Intussen is er voor alle seizoenen een complete collectie, voor dames, meisjes en jongens! Daar zijn honderden, misschien wel duizenden schetsen en ontwerpen aan vooraf gegaan. En evenzoveel samples voor stoffen en patronen. Er is keihard gewerkt. Nu kunnen we zeggen dat het label DEAL-75 staat! De kleding heeft een herkenbare stijl en intussen al een fikse schare fans. Nu willen ze verder groeien, zonder hun exclusiviteit uit het oog te verliezen. De collectie wordt uitgebreid en de verkrijgbaarheid van de kleding wordt rustig uitgebouwd.

DEAL-75 werd bekend om hun matching fashion voor moeder én dochter. Meiden die net zo hip gekleed zijn als hun moeder en moeders die zich net zo energiek als hun kleine hipsters. Dochters hoeven niet meer te neuzen in de garderobekast van mama, want ze hebben het nu zelf. Met de jurkjes van DEAL-75 is twinning een feestje. De outfits zijn net zo makkelijk te dragen met coole sneakers als met elegante pumps. Inmiddels kunnen de jongens ook twinnen met hun vaders: wie weet komen er in de toekomst nog wel meer twinningitems bij voor hen.

Evi draagt hier het trendy jurkje Silver. Dit jurkje heeft een tijdloos stippenprintje. Wij zijn dol op stippen én dol op blauw! Het jurkje voelt heerlijk zacht aan en zit lekker warm volgens Evi. Het is gemaakt van katoen (80%) en polyester (20%), wat ervoor zorgt dat het soepel valt en makkelijk draagt.  Het is een recht model en het jurkje valt aansluitend. Op de heup zit aan beide kanten een nepzakje. Het jurkje heeft een V-hals met een smal boordje en aan de onderkant zitten twee kleine splitjes en is het merk zichtbaar.

Evi heeft het jurkje gecombineerd met een rode legging van Br@nd for girls, merkloze kniekousen en laarzen van Twins & Trackstyle. Ben jij benieuwd welke gave  DEAL-75 jurkjes er nog meer zijn? Kijk dan snel op de site!

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *