Review Koel4Kids

Bruine laarsjes Koel4Kids
Liv heeft nieuwe laarsjes van het hippe Nederlandse schoenenmerk Koel4kids en wat zijn ze mooi! Koel4Kids heeft laarsjes in onwijs gave felle kleurtjes die heel tof bij je outfits matchen maar ik koos deze winter voor Liv voor deze mooie bruine laarsjes (model Bobbie Camel) zodat ik ze makkelijk kan combineren bij al haar kleertjes. De laarsjes zijn leer met suède.

Hoe te combineren
Deze bruine laarsjes zijn super fijn om bij iedere outfit te combineren. Of Liv nu een spijkerbroek draagt of een jurkje het kan allemaal. Ik ben zelf ook altijd dol op felle kleurtjes maar vind dit camel toch wat makkelijker te combineren.

Pasvorm
De laarsjes van Koel4kids vallen goed op maat. Liv zit tussen schoenmaat 25/26 en draagt van deze laarsjes maat 26. Ze zijn dus nog wat ruim bij Liv maar ze kan er al goed mee lopen en hier de hele winter goed mee door. De laarsjes zijn van een super goede kwaliteit, voelen stevig aan en hebben een heel fijn voetbed.

De latex- rubberzolen hebben een goed antislip profiel en zijn zeer slijtvast. Ook zijn deze zolen schok dempend met een zachte hak-opvang waardoor de spieren, gewrichten en wervelkolom worden ontzien. Verder zorgen deze zolen voor een goede afwikkeling van de voet.

Shoppen
Je shopt deze laarsjes voor €89,95. Je kunt ze bestellen via de site van Koel4Kids maar als je toch liever eerst gaat passen hebben ze ook door heel Nederland verkooppunten. Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt –> Koel4kids

Nog een paar shopweetjes

  • Alle schoenen worden gratis via Koel4Kids verstuurd door heel Nederland.
  • Voor 19:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden.
  • Voor vragen zijn ze iedere werkdag bereikbaar.
  • Je kunt ze ook volgen via Facebook en Instragram. Zo zie je als eerste de nieuwe collecties en mis je geen leuke acties.

Meer over Koel4Kids

Koel4kids verkoopt naast deze te gekke schoenen die Liv jullie liet zien nog veel meer gave laarsjes, sneakers en ballerina’s vanaf maat 18 t/m maat 40. Ze verkopen schoenen voor jongens en meiden. Dus ben jij op zoek naar hippe, comfortabele, goede en betaalbare schoenen dan zijn de schoenen van Koel4kids perfect.

Heel veel shopplezier!
Koel4kids

Liefs,
Bianca en Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *