Review en winactie Ollie&Flo

Vorige week liet Adam jullie een stoere sjaal zien van Ollie&Flo; vandaag is het de beurt aan Evi. Zij laat jullie een supergave sjaal zien van dit leuke merk en ook showt zij hoe je deze kunt combineren. En wat natuurlijk helemaal gaaf is… Jullie kunnen een sjaaltje winnen! Maar daarover straks meer.

Evi heeft meerdere sjaaltjes van dit leuke merk. Altijd fijn, zeker tijdens de wat koudere dagen. Het voelt altijd net wat prettiger als je dan wat om je hals draagt, dus hier vallen ze goed in de smaak. Zelf draag ik Evi’s sjaaltjes ook met veel plezier… We hebben ze dan ook in meerdere kleuren en prints, zodat we ze gemakkelijk overal bij kunnen combineren.

Evi mocht meisjescol/sjaal Isa reviewen. Deze vrolijke sjaal is gemaakt van een tricot met een gezellig bos-tafereel erop en de binnenkant is effen rood.  De fuchsia roze poms maken de sjaal helemaal compleet. Evi draagt het sjaaltje op een rode sweater en een jeans. De sjaal is reversible, dus je kunt deze ook omgekeerd dragen! Ideaal.

 

Evi heeft de col/sjaal één keer omgeslagen. Het drukke printje laat bosdieren (konijntje, eekhoorn) zien, die gezellig een kopje thee aan het drinken zijn. Het is erg mooi afgewerkt, het stofje voelt heerlijk zacht aan en er zit onderaan een merkje.

 

Op een rode sweater staat de sjaal natuurlijk ook geweldig, maar omdat er zoveel kleuren in terug komen, kan je deze eigenlijk overal bij combineren. Een effen zwart jurkje met een spijkerjasje erover is in combinatie met de sjaal bijvoorbeeld ook weer erg leuk! Natuurlijk kan deze ook gewoon bij een jas gedragen worden.

Wil jij deze hippe sjaal winnen? Of liever de stoere leeuwensjaal voor je zoon, die Adam liet zien? Dat kan! We mogen zowel de meisjessjaal, als de jongenssjaal weggeven. Wat moet je hiervoor doen:

  • like onze Facebookpagina (Kidsmusthavesblog) en de Facebookpagina van Ollie&Flo (hier)
  • tag je vriendinnen die ook wel kans willen maken,  om ze op de hoogte te houden van deze gave actie
  • Laat in een reactie weten wélke sjaal je graag zou willen winnen (jongens- of meisjesvariant)Wij maken de winnaar en de winnares volgende week bekend!

 

 

 

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *