Win een paar Bergstein Cozy

Bergstein Footwear
We kennen inmiddels allemaal wel de razend populaire Bergstein regenlaarsjes. De opvallend gekleurde en superhippe laarsjes hebben eigenlijk de trend op de kaart gezet, want deze laarsjes kunnen ook gewoon heel leuk staan onder je favo outfitje!

 

Cozy pantoffels
Dit najaar kwam Bergstein Footwear met iets nieuws: de Bergstein Cozy. Na een dag buiten in de plassen stampen of in de kou spelen is er niets zo lekker als binnen je voetjes warmen met deze heerlijk warme sloffen.

Materiaal
De sloffen zijn duurzaam gemaakt van zuiver scheerwol, waardoor ze er lekker ‘cozy’ uitzien en waardoor je voeten precies lekker warm blijven (niet té heet of zweterig wat je soms met pantoffels kunt hebben). De instap is gebreid, zodat de slof goed blijft zitten en rondom mooi aansluit. De stoffen gaan wel gewoon heel makkelijk aan en uit ook bij kleine kindjes.

De buitenzool is gemaakt van een heel soepel vilt met latex dat zorgt voor een goede grip. In het begin geeft dit een beetje korreltjes af, maar dit is al snel voorbij.

 

Alle kleuren van de regenboog
De sloffen zijn verkrijgbaar in de leukste kleuren, van rood tot paars en blauw tot roze. Voor kleine én grote voetjes (zelfs maat 47), dus voor het hele gezin!

De grote test
Isabelle en Nikkie kregen een paar om te testen en omdat ik ze zo leuk vond heb ik zelf ook een paar zwarte gekocht. Ik vind ze aan de voet nog mooier staan, mooi smal en niet zo grof opvallend zoals soms pantoffels kunnen zijn. Een beetje meer een sok slof (is dat een woord eigenlijk?) idee.

Wij hebben allemaal onze eigen schoenmaat genomen van de pantoffels en dit past perfect. Ik heb ook op social media voorbij zien komen dat je een maatje groter moet nemen, maar dat was bij ons niet nodig, dus ik zou adviseren om gewoon even te passen bij de dichtsbijzijnde dealer.

Na een paar weken dragen verwachtte ik eigenlijk dat de buitenkant zou gaan pillen maar dat is absoluut niet het geval. De sloffen zien er gewoon nog heel mooi uit. Wel vraag ik me af hoe de latex zool zich zal zouden houden op een heel ruwe vloer. Zoals ik al eerder schreef heb je in deze pantoffels heerlijk comfortabel warme voeten. Niet té heet maar precies goed!

Win!

Wil je kans maken op een paar Bergstein Cozy? Doe mee!

-Volg Bergstein Footwear
-Volg Kidsmusthavesblog.com
-Laat in een reactie weten welke kleur en maat je wilt winnen
-Delen van de actie wordt zeer gewaardeerd!

Liefs Isabelle, Nikkie en Dorien

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *