Winactie Hubelino

Knikkerbaan Hubelino
De feestdagen staan weer voor de deur en ik vind het toch altijd weer lastig om leuke cadeaus te bedenken. Vandaag laten wij Hubelino zien op onze blog. Deze geweldige knikkerbaan die je zelf kunt samenstellen op heel veel manieren is hier thuis een mega succes!! En hoe gaaf we mogen een pakket twv €59,95 weg gaan geven !!

Speelgoed voor jong en oud
Hubelino is geweldig voor bijna alle leeftijden! Bij ons speelt echt het hele gezin ermee. Er staat bij vanaf 4 jaar omdat er (kleine) balletjes bij zitten. Maar mijn jongste dochter Liv van bijna 3 vindt het ook al helemaal geweldig om haar grote zus mee te helpen onder toezicht van ons. En papa speelt dan altijd stiekem net zo enthousiast mee als de kids. Onze oudste dochter Lois van 9 kan zich met Hubelino uren vermaken. Het Hubelino-blokjessysteem is 100 % compatibel met de bouwstenen van andere fabrikanten zoals van Duplo-Lego. Ze wiebelen niet, glijden niet weg en vallen niet om. Het heeft echt een super goede kwaliteit en is top afgewerkt.

Leuke manier van leren
Ik kom uit het onderwijs dus vind het wel altijd fijn als ze met de feestdagen ook wat speelgoed krijgen wat op een leuke manier verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleert. Hubelino is echt op alle manieren leuk, leerzaam en uitdagend voor kids. Deze knikkerbaan stimuleert onder andere de motoriek, creativiteit en het logisch denken bij de kids. In de uitgebreide geïllustreerde handleiding kunnen de kinderen vele leuke ideeën/manieren vinden om de knikkerbaan te maken.

App
Je kunt op je telefoon of tablet een super leuke en handige app downloaden van Hubelino waar je stap voor stap leert om de knikkerbaan in elkaar te zetten. Lois gebruikt meestal zelf haar fantasie om manieren te bedenken hoe ze de knikkerbaan in elkaar gaat zetten maar als ze een hele grote baan gaat maken waarmee alle blokjes op gaan gebruikt ze vaak wel de app. Je ziet dan precies in 3D laag voor laag welke blokjes je nodig hebt en waar je ze moet plaatsen.

Shoppen
Je hebt vele verschillende pakketen maar met dit 85-delige pakket wat Lois en Liv laten zien heb je iedere dag al urenlang speelplezier! Je kunt daarna eventueel altijd nog uitbreidings pakketen aanschaffen. Via de website van Robbie’s Toys kun je alle bouwdozen en uitbreidingssets van Hubelino vinden en shoppen.
Website: Robbie’s toys

Winnen
Dit 85-delige Hubelino knikkerbaan pakket staat garant voor oneindig lang en veel speelplezier. En wij mogen zo’n tof pakket ter waarde van €59,95 weg gaan geven zo net voor de feestdagen, hoe gaaf!!

Meedoen is heel simpel:
-Volg de facebookpagina van ons Kidsmusthavesblog.com
-Volg de facebookpagina van Hubelino Benelux
-Like dit facebookbericht en laat in een reactie weten voor wie je dit pakket zou willen winnen en tag iemand die deze actie ook niet mag missen.

Veel succes allemaal!
We maken de winnaar volgende week woensdag 29 November bekend via onze pagina.

Liefs,
Bianca, Lois en Liv
(Instagram: liv_marly)

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *