Ready to party in TOPitm

‘De beste stylist ben je zelf!

Met deze woorden in het achterhoofd betrekken de ontwerpers van TOPitm de doelgroep nauw bij het ontwerpen van de collecties. Kinderen weten zelf heel goed wat ze leuk vinden en wat lekker zit! Natuurlijk kunnen we als ouders even een duwtje in de goede richting geven en dat kan heel goed met de fijne items uit deze wintercollectie van TOPitm. Eigenlijk is het heel simpel want bijna alles kan met elkaar gecombineerd worden. Hoe fijn!

Basic looks mét net even dat extra

De items uit de collectie zijn vrij basic te dragen. Zo zijn er verschillende leggings, rokken, jurkjes en longsleeves die heel goed met elkaar gedragen kunnen worden. Maar ze hebben wel nét even wat extra’s wat de outfit nog wat leuker maakt. Een randje glitter, a touch of gold, leuke slogans en mooie stoffen. De kleuren Navy, Nearly Black, Red off white, brown en a touch of glitter and gold vormen het kleurenpallet van deze collectie waardoor het er lekker stoer, sportief en zelfs superfeestelijk uitziet.

Ready to Party

Isabelle mocht een hele mooie set van TOPitm uitproberen. Voor ons was het de eerste keer TOPitm, maar wat waren we happy toen we ons verrassingspakketje uitpakte. Alsof het zo had moeten zijn kregen we een setje in onze favo kleuren black en white, helemaal goed! Een gestreepte legging en longsleeve, een prachtig vestje en een leatherlook rokje.

De legging en longsleeve zijn off white en nearly black gestreept wat heel mooi en ‘warm’ overkomt, soms kan zwart-wit heel kil overkomen. De legging heeft als detail op 1 been over de lengte een glitterende bies als contrast. De longsleeve is tot in detail uitgewerkt; met de tekst ‘Girls just want to have fun’ in goud, een mooie halslijn en een knoopsluiting aan de achterkant. Het katoen is lekker zacht, je kunt zien dat er echt is nagedacht over het gebruik van de materialen.

Het leatherlook rokje is echt mijn favoriet! Door de plooitjes valt het klokkend en met de elastische band zit het ook nog eens heel comfortabel. Het rokje kraakt ook niet (wat je vaak hoort bij fake leather) en ziet er eigenlijk uit als écht leer.

Het vestje is ook nearly black en heeft een zilver lurex streepje all over. Het materiaal is heel zacht en voelt heel licht aan. Heel goed draagbaar want het moet er natuurlijk niet alleen heel leuk uitzien maar óók nog lekker zitten. Het jasje staat leuk dicht, dan zie je de a-symmetrische ritssluiting wat er heel stoer uitziet, maar ook als we hem open dragen dan zie je juist weer de gouden letters van de longsleeve leuk matchen met de gouden rits van het vestje.

Echt een supertoffe set wat Isabelle zeker gaat dragen met de komende feestdagen. Lekker stoer maar toch ook super meisjesachtig en feestelijk. Isabelle draagt van TOPitm maat 122/128 en dit past perfect, dit is ook haar normale maat.

 

Shoppen

Je shopt TOPitm heel eenvoudig via de eigen website of via één van de geselecteerde verkooppunten. Verzenden boven de € 100 is gratis en daaronder betaal je € 3,95 voor de verzendkosten. TOPitm is verkrijgbaar in dubbele maten vanaf maat 98-104 tot en met 158-164.

 

Wist je dat?

  • De missie van TOPitm is de overproductie in de kledingbranche te beperken door goed te luisteren naar de cosument. Dus niet alleen voor, maar ook samen mét te klant.
  • Er in de kleding geen gebruik gemaakt wordt van vervelend kriebelende kleding in de nek?
  • De kleding uitvoerig getest wordt? Duurzaamheid, krimp, naadsterkte en de zachtheid van de stoffen is erg belangrijk bij TOPitm.

Liefs Isabelle en Dorien

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *