Winactie + Review Vtech

De feestdagen staan weer voor de deur en wij laten vandaag een supertoffe cadeautip zien en we hebben er ook nog eens een hele leuke winactie bij.

Suzy en haar puppyvriendje
Mijn dochter Liv is bijna 3 en dol op poppen en hondjes. Dit is voor haar dus het perfecte cadeau! Suzy en haar puppyvriendje is super leuk en leerzaam tegelijk. Je kind leert onder andere tellen, verzorgen, emoties, leuke liedjes en een goed rollenspel tussen de hond en de pop (mama).

Liv heeft wel meer poppen maar deze is favoriet! Suzy staat in verbinding staat met haar puppyvriendje waardoor ze samen dansen en leuke dingen doen. Ze reageren echt op elkaar en zo ontstaat er een leuke interactie. Wanneer Suzy de pop bijvoorbeeld vraagt of je haar handjes omhoog kunt doen om met de puppy te spelen laat de hond je verschillende dansjes en blafjes zien. Suzy geeft je goede tips om voor haar hondje te zorgen, leert je leuke liedjes en leert je tellen. Verder is mijn dochter Liv dol om de haren te borstelen en te verzorgen van Suzy en neemt ze beide ook het liefst overal mee naartoe in haar kinderwagen. Als wij ergens naartoe gaan wil ze alleen maar Suzy en haar puppyvriendje meenemen in de tas en heeft daarmee eindeloos speelplezier.


Speelgoed van het jaar 2017

Suzy en haar puppyvriendje is dit jaar meer dan terecht genomineerd als speelgoed van het jaar. Ik vind het persoonlijk altijd wel belangrijk dat speelgoed ook echt iets toevoegt, helpt bij de ontwikkeling en het niet na een uurtje niet meer interessant is. Daarom is het wel fijn om te weten wat professionals over het speelgoed vertellen en je zo weet dat je hiermee echt een goede koop doet.

De mening van de jury:
Complimenten van de jury voor de mooie pop. Leuke interactie met de kinderen. Je kunt alleen met Suzy of alleen met het puppyvriendje spelen maar ook met allebei tegelijk. En de pop en de hond communiceren samen! Goede prijs/kwaliteit verhouding en heel veel speelwaarde.

Toelichting van de ontwikkelingspsycholoog:
Een leuke combinatie van een schattige pop en haar knuffelhondje, waarbij de electronica voor extra speelplezier zorgt. Het hondje kan blaffen, dansen en bewegen als hij geaaid wordt, maar kan ook reageren op bewegingen van de pop. Dit nodigt extra uit om met beide te spelen en voegt een extra dimensie toe aan het fantasie/rollenspel dat met de pop en het hondje gespeeld kan worden. Speelgoed met knuffelwaarde dat zorggedrag en de sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleert.

Nog een paar weetjes van Suzy en haar puppyvriendje

  • Draadloze verbinding tussen Suzy en haar puppyvriendje
  • 100+ vrolijke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedjes
  • Ontdek cijfers en leer tellen
  • Wanneer Suzy met het puppyvriendje speelt, leert ze nieuwe dingen
  • Regelbaar volume
  • Stevig en duurzaam design
  • Heeft een automatische uitschakeling (fijn voor de batterijen!)

Shoppen
Je shopt Suzy en haar puppyvriendje bij vrijwel   alle grotere speelgoedzaken en natuurlijk ook online. De adviesprijs is €59,95 maar bij veel shops is hij wat goedkoper te shoppen nu rond de feestdagen. De pop is leuk voor kinderen van ongeveer 2 tot 8 jaar.

Winnen!!
Wij mogen in samenwerking met Vtech een super leuk cadeau weg geven. Wij verloten een Vtech Zoef Zoef Dieren Schoonheidssalon.

Meedoen is heel simpel:
-Volg de facebookpagina van ons Kidsmusthavesblog.com
– Volg de facebookpagina van Vtech
– Laat in een reactie onder ons Facebookbericht weten voor wie je dit pakket zou willen winnen en tag iemand die deze actie ook leuk zal vinden!

We maken de winnaar volgende week zondag 10 december bekend zodat je het cadeau ruim op tijd binnen hebt voor onder de kerstboom.

Meer over Zoef Zoef Dieren Schoonheidssalon
Plaats Kaylee Kat of een van de andere Zoef Zoef dieren op de Magische Sensors en luister naar de vrolijke reacties. Gebruik de badkuip, borstel en haardroger om het dier te verzorgen. Verschuif het hartje in de kleedkamer om een leuke outfit uit te kiezen. Transformeer de schoonheidssalon naar een handtasje en neem het overal mee naartoe. De set wordt geleverd inclusief Kaylee Kat.

Veel shopplezier en succes!

Liefs,
Bianca en Liv
(Instagram: liv_marly)

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *