Chaos and Order

We hebben al vaker over dit gave merk geschreven, en wat blijft het toch een fijn kleurig merk.

Elk jaar weer schrijf ik over de schoolfoto’s die ik altijd in de kleding van Chaos and order maak.

Waarom ik dat doe? Omdat de kleding van dit merk zo ontzettend leuk matcht. Ik kan Jesper en Elin echt kleding laten dragen die goed bij elkaar past. Ik heb wel altijd een probleem.. ik kan namelijk nooit kiezen!
Dit jaar mocht ik voor Elin een jurkje uit kiezen en voor Jesper wilde ik een bijpassend shirt kopen. Na lang wikken en wegen ging ik voor rood. Een lekker fleurig jurkje en coole longsleeve voor op de foto!Bij het jurkje zit een bijpassend riempje, dat je er ook af kunt halen (dat wilde Elin eigenlijk liever).
Het jurkje heeft donkerblauwe manchetten en wat donkerblauwe figuurtjes op de stof. Erg leuk!

Jesper draagt een longsleeve met rood, blauw en geel. Erg stoer!

Pasvorm

Elin draagt een 122/128. Het jurkje valt niet erg groot. Wel heel mooi smal aansluitend model. De lengte valt wel normaal, boven de knie.
Jesper draagt een 134/140. Deze maat is goed bij maat 134.

Materiaal

Ik vind de stoffen van de kleding van Chaos and Order soepel maar wel heel stevig. Als je het netjes bij de goede kleuren wast, blijven de kleuren ook mooi!

Ik schrijf dit blog nu de Sale is begonnen, hoe gaaf is dat! Je shopt het jurkje nu voor 29,95 euro! En dat is twintig euro goedkoper dan normaal! Ik zou snel gaan kijken. En mocht je liever een andere kleur of kleurencombinatie willen, dan zijn die er ook!
Shop dit jurkje of shirt bij:

Cut en Cool

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *