Omoda sale shoppen

Kinderschoenen shoppen met kids
De sale is bij in volle gang en dus ging ik nog op zoek naar een paar leuke laarsjes voor Liv. Ze heeft dit seizoen al een paar zwarte laarsjes van Bunnies die overal perfect bij matchen maar aangezien kindervoetjes zo snel groeien wilden we voor komende maanden ook nog een laarsje in een maatje groter hebben. Liv is bijna 3 en is gelukkig heel makkelijk maar weet wel net als vrijwel ieder kind wat ze wel en niet zo mooi vindt. Mijn oog viel bij Omoda al snel op deze laarjes van Fabienne Chapot. Toen ik ze Liv liet zien was ze gelijk verliefd. Waaauw mama met mooie hartjes!!

Kinderen vinden vaak schoenen met iets extra’s leuks. Schoenen met felle kleuren, lichtjes erin of net als deze een leuk printje erop doen het vaak goed bij kinderen. Voor mij zijn schoenen met prinsessen erop of met lichtjes erin echt een stapje te ver en dat mag ze best als sloffen hebben maar niet als schoenen. Deze laarzen waren dus perfect. Ze zijn hip, stoer, makkelijk te combineren en hebben een leuke hartjesprint. Kind blij, mama blij!

Pasvorm
De pasvorm van een schoen is zeker bij kindervoetjes die nog volop in ontwikkeling zijn heel belangrijk. Waar het bij het leren lopen heel belangrijk is dat de zool flexibel is moet ik nu juist met Liv over naar een goede schoen met stevige zool. Door haar dunne beentjes en smalle voeten zoek ik altijd een schoen die niet te wijd is. Deze schoen zit helemaal top bij Liv. Ze heeft maat 25/26 en draagt hier maat 26 van de laarsjes.

Combineren
Je combineert deze laarsjes met een stoere jeans of met een mooi jurkje of rokje. De kleur is makkelijk te combineren en de print is ook weer niet zo druk dat het combineren met de items uit de kledingkast lastig zal worden.

Shoppen
Je shopt deze prachtige leren laarzen nu met 50% korting bij Omoda vanaf maar 24 t/m maat 33. Er is ook een bruine variant verkrijgbaar met sterren die zijn ook heel erg leuk maar ik zelf ben dol op groen dus vandaar onze keus voor deze met hartjes.
Website: Omoda

Nog een paar Omoda shopweetjes
– Gratis verzending vanaf 50,-
– Voor 22:00 besteld, morgen is huis
– Gratis ruilen en retourneren
– Avondbezorging mogelijk door PostNL
– Liever eerst passen? Dan heeft Omoda naast hun webshop ook door heel Nederland winkels zitten waar je kunt shoppen.

Heel veel shopplezier!
Omoda laarjes

Liefs,
Bianca & Liv

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *