Review Crush Denim jurk

Wij mochten van kijkditeens dit feestelijke jurkje van Crush Denim reviewen. We waren erg verrast tijdens het uitpakken want in het echt is hij nog veel mooier dan op de foto. Hij voelt heerlijk zacht aan en de glitters zijn erg bling bling. Deena riep gelijk: ‘Deze trek ik aan met het kerstdiner op school!’.
Door al die mooie glitters kom je natuurlijk gelijk in de feeststemming.

Crush Denim is een betaalbaar fashion merk met opvallende printen maar ook met mooie basic items. De collectie is verkrijgbaar vanaf mt 104 tot en met mt 176. Crush Denim heeft een toffe denim collectie met verschillende wassingen en een perfecte pasvorm.

De jurk lijkt heel simpel en basic maar door de opvallende glitters en de perfecte pasvorm is de jurk toch echt een eyecatcher.
De jurk is zilvergrijs en heeft een fijn gebreid rib motief. De glitters zijn van lurex garen en zitten in de jurk geweven. Dit geeft een prachtige glans waardoor de jurk erg opvalt. In deze outfit steel je echt de show tijdens de feestdagen! De hals loopt mooi recht, dit maakt de jurk net even anders. Er zit een goede stretch in, waardoor hij perfect aansluit.


Niet alleen voor de feestdagen of een feestje is ie leuk. Draag de jurk in combinatie met een vestje of gilletje en je hebt gelijk weer een hele andere look! Zo kun je hem ook nog na de feestdagen prima dragen.

Alleen dit weekend shop je deze prachtige jurk met 20% korting!
Gebruik hiervoor de code; kidsmusthave op kijkditeens.

kijkditeens heeft een ruime keuze aan topmerken zoals; B.Nosy, Birds by D-Rak, Bampidano, Blue Seven, DJ Dutchjeans, Dutch Dream Denim, Vinrose, Crush Denim, TYGO & vito, Mim-Pi, Legends22 en O’Chill.

kijkditeens heeft ook nog een leuke win actie! Doe jij al mee?
Ze verloten een set boxershorts en een top van Crush Denim.

Deze winactie verloopt via de Facebookpagina van kijkditeens dus graag reageren op hun pagina onder het originele bericht.

– Altijd gratis verzending!
– Elke bestelling leuk verpakt.
– Betalen via ideal, visa, mastercard of bankoverschrijving.
– Afterpay! Koop nu, betaal later.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *