Bobbi Ravioli

Jurkje Bobbi Ravioli
Ben jij nog op zoek naar een leuke outfit voor de aankomende feestdagen? Dan is dit jurkje van Bobbi Ravioli perfect. Bobbi Ravioli is zeker weten een van onze meest favoriete merken! Het is sportief, stoer, hip, vrolijk, tijdloos en lief tegelijk. Dit merk heeft met hun motto “less is more” juist heel veel te bieden! Liv laat vandaag een marineblauw jurkje zien met stoere rode sterren erop. Dit heerlijke jurkje heeft een caronbic finishlaag waardoor het super zacht aanvoelt. Hij is in combinatie met de rode strik (die je er gratis bij krijgt!!) te gek voor kerst en oud en nieuw maar ook zeker voor alle andere gelegenheden.

Hoe te combineren
De strikken zijn een super leuk en origineel detail aan de jurkjes. Je verwisselt ze makkelijk met een drukknoopje en kunt zo in een handomdraai je outfit een andere look geven. Je kunt kiezen uit bloemen of strikken in allerlei kleurtjes. Ook wel fijn dat als de jurkjes niet meer passen je de strikken nog kunt blijven gebruiken wanneer je een jurkje in een grotere maat besteld. Bobbi Ravioli heeft verschillende leggings om onder dit jurkje te combineren en ook alle leggings hebben een leuk detail. Bobbi Ravioli verkoopt ook hele stoere kniekousen om te combineren bij dit jurkje.

Pasvorm
Bobbi Ravioli sluit perfect aan. Daarom ben ik zo dol op deze jurkjes ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit (biologisch) katoen waarin elastaan is verwerkt. Daardoor zitten deze jurkjes helemaal netjes en ook een fijn detail, je hoeft ze niet te strijken! De jurkjes vallen goed op maat. Liv draagt hier maat 86/92. Liv gaat nu langzaam over naar maat 98/104 maar wij hebben dit jurkje ook al vanaf het begin van het seizoen. Wanneer je twijfelt over de maat hebben ze op hun site ook bij ieder jurkje een hele handige maattabel staan.

Shoppen
Dit super hippe jurkje shop je in de sale voor maar 29,95 en daarbij krijg je de eerste strik cadeau (je kunt zelf selecteren welke kleur). Extra bloemen en strikken en de limited edition zijn ook los bij te bestellen. LET OP: t/m maandag 18 december krijg je naast de eerste strik ook nog een rode strik die Liv hier laat zien cadeau en is verzenden gratis!! 
Shop hier de jurkjes van: Bobbi Ravioli

Meer over Bobbi Ravioli
Bobbi Ravioli is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 tot en met maat 146/152. Bobbi Ravioli produceert onder de beste omstandigheden in Portugal in kleine oplages. Zo ben je altijd verzekerd van een origineel product met een topkwaliteit en ook nog voor een hele leuke betaalbare prijs. Ze verzenden naar de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Denemarken, Zweden en Engeland. Voor de verzendkosten vragen ze een bedrag van €3,95 (maar tot en met morgen 18 december is verzending GRATIS!!)

Ik vind Bobbi Ravioli een echte musthave in de kledingkast voor je dochter. Het zijn jurkjes die lang door te dragen zijn. Voor de koudere dagen combineer je de jurkjes met een legging (evt kniekousen) en een basic vestje en je kunt ze in het voorjaar nog steeds door dragen met een paar super stoere bijpassende kniekousen die ook in de shop te vinden zijn.

Heel veel shopplezier en laat jou dochter stralen deze feestdagen in dit te gekke jurkje!
Website: Bobbi Ravioli

Liefs,
Bianca en Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *