Review Lofff communie/feest-kleding

Ondanks dat mijn dochter zelf geen communie doet, kijk ik elke keer weer vol bewondering naar die prachtige jurken die je voorbij ziet komen. Er zit alleen één grote maar aan: ze zijn altijd heel prijzig! Voor een communie jurk betaal je al gauw tussen de de 200 en 500 euro. Maar Lofff heeft al prachtige communie jurken vanaf 59,95 euro. De duurste kost 79,95 euro, dat zijn nog eens leuke prijzen!

Lofff heeft communie jurken in verschillende kleuren, modellen en stijlen, voor ieder wat wils. Overal zitten bijpassende jasjes, bolero’s en leggings bij. Zo kun je eindeloos combineren en je eigen stijl creëren.

Deena laat jullie ‘ dress charm ‘ zien, wat een schitterende jurk! De jurk is zalmkleurig met op het bovenlijfje gouden accenten. De onderkant is gemaakt van tule, eronder zit nog een katoenen onderrok zodat de tule niet doorschijnt. De driekwart mouwtjes zijn op twee plaatsen open gewerkt en versierd met parels. Deena voelt zich een echte prinses en dat kan ook niet anders met zo’n jurk. Wat een plaatje! De jurk heeft zoveel mooie details. De gouden glans maakt de jurk extra opvallend. De open mouwen zijn zijn net even wat anders. En de tule en pareltjes zijn gewoon prachtig.

Deena draagt eronder een bijpassende legging, die kost slechts 16,95 euro.
De kwaliteit en de pasvorm is uitstekend, maar dat weten de echte Lofff kenners natuurlijk al.

Welke jurk is jouw favoriet en voor welke gelegenheid zou je hem dragen? Voor een communie, bruiloft, verjaardag of iets anders speciaals?
Deena draagt deze fantastische set eerste kerstdag, dan is het dubbel feest want haar grote broer Adam is jarig. We gaan gezellig met de familie uiteten. De rest weet nog niet wat ie aantrekt, maar Deena ziet er in ieder geval tip top uit.

Benieuwd naar de rest van deze feestelijke collectie? Neem dan snel een kijkje; Lofff

Liefs Miranda & Deena

Fijne Feestdagen allemaal!

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *