Review 4president

Vandaag laten we jullie de eerste items zien van 4president!

Dit gloednieuwe merk komt ongeveer half februari in de winkels en online.

Wij hebben de hele zomercollectie gezien en wat is die gaaf! En ook heel belangrijk, de collectie is betaalbaar. Zo heb je al een maxi-jurk voor slechts 23,95 euro!
Maar daarover later meer.

De hoofdkleuren deze zomer zijn: rood, wit en blauw. Maar ze hebben ook een paar items in felle kleurtjes. En ook een erg gewilde print ga je deze zomer in hun té gekke collectie zien. Dus wat je smaak ook is? Er zit zeker iets leuks voor je tussen. Wij kunnen niet wachten!

Vandaag laat Adam een stoere sweater zien en Deena een gave jurk. En ja, je ziet het al; ze kunnen twinnen. Normaal houdt Adam hier totaal niet van, maar deze sweater vind hij toch wel heel leuk. In zijn ogen is het nu ook niet twinnen, want hij draagt een sweater en zij een tuniek. Beide in een (twinning)sweater had mij niet gelukt, dat vindt hij veel te kinderachtig! Vooral de ondeugende tekst ‘Bastard’ erop, vind hij erg grappig en past perfect bij hem! Deena draagt een tuniek met ‘Bae’ erop. Dit woordje hoor je heel veel onder de jongeren, een soort van straattaal. Het staat voor de afkorting: Babe, met andere woorden; Schatje. En ook deze tekst is heel toepasselijk voor Deena!

4president is echt een merk wat inspeelt op wat nu trendy is.
Dit ga je ook zeker deze zomer terug zien in hun coole kledinglijn. Verkrijgbaar vanaf mt 92 tot en met mt 176.

De sweater en tuniek zitten beide heerlijk zacht en de pasvorm is perfect! Je shopt beide items al voor 29,95 euro.

Liefs Miranda, Adam & Deena

Wil je niks missen van dit toffe merk! Volg ze op Facebook: 4presidentfashion

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *