Swag and Beyond

Wij zijn super trots dat we dit nieuwe merk mogen laten zien! 4 president!! En dan binnenkort ook nog sneak-a-peaks en de primeur van de volledige nieuwe zomercollectie! En wat is die gaaf! Gave kleuren, net even anders. Ook zien we sterren terug in deze collectie. Allemaal gemaakt van heerlijke soepele stoffen. Rokjes, lange en korte jurken, tuinbroeken, joggings, ’t shirts en sweaters. Echt teveel om op te noemen.
Dus houdt onze website en Facebook in de gaten voor de nieuwtjes over 4 president

Vorige week zagen jullie bij Miranda al een jurkje en sweater in leger groen. Dit zijn de eerste items die al leverbaar zijn. Ik laat hetzelfde jurkje en sweater zien in andere kleuren en met andere tekst.
Jesper draagt de zwarte sweater met”swag”en Elin het rode jurkje met “Beyond”. Beide items zijn gemaakt van een heerlijk zacht stofje en vallen super hierop maat. Het jurkje zit wel mooi aan om get lichaam. Dus als je hem wijder wilt, zou ik een maat groter nemen.

En samen op de foto.. altijd een uitdaging! Maar wat een top combi!
Hele fijne dagen en tot snel!

Liefs Jesper, Elin en Ivette.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *