Win Actie + Review O’Chill jurk

Kidsfunkleding is de leukste kinderwinkel van Nederland. Ze staan bekend om hun uitgebreide collectie Mim-pi en O’Chill. Kidsfunkleding was eerst een echte meisjeswinkel maar sinds dit jaar kun je er ook terecht voor het gloednieuwe merk B’Chill: Het broertje van het gewilde merk O’Chill.

De collectie is vrolijk, kleurrijk, van goede kwaliteit en ook nog eens betaalbaar.
Wij mochten van Kidsfunkleding dit vrolijke O’Chill jurkje reviewen en het leuke is dat jij er één kunt winnen! Maar daarover straks meer.

Wat is dit jurkje verrassend leuk!
Soms moet je iets eerst even aanzien en in het echt zien. En dit jurkje had ik nog niet in de winkel gezien. We hoefden gelukkig niet lang op ons pakketje te wachten want Kidsfunkleding heeft een super snelle levering en verzendt altijd binnen 48 uur. Wij hadden het de andere dag al in huis. Het eerste wat me opviel toen we het jurkje uitpakten was de fel roze kleur van het biesje bij de hals, de mouwtjes en het touwtje, Wow!! Wat een knallende kleur! Het steekt lekker af bij de donkerblauwe ondergrond.
Het jurkje heeft een overslag met een V-hals.
Het ondergedeelte van de jurk heeft een all-overprint van halve sinaasappeltjes in een zachte kleur oranje en licht roze. Deze kleuren combinatie is echt zo gaaf! De bovenkant heeft een all-overprint van allemaal dubbele stipjes. De taille band valt deze keer niet in de taille maar net wat hoger. Dit geeft een heel leuk effect en het jurkje valt hierdoor mooi naar beneden.

Je kunt het jurkje combineren met een roze, oranje of donkerblauwe legging. Wij dragen hem nu al met een donkerblauwe legging en een vestje. Als het zo wat warmer wordt met een fel roze legging of kniekousen. En als het heel warm is gewoon met slippertjes of sandalen. Het kan allemaal!

Deze maand komt de zomercollectie van Mim-pi binnen. Je kunt nu al je pre-order plaatsen zodat je het straks als eerste in huis hebt!
Kidsfunkleding heeft een uitstekende service; is de juiste maat niet op voorraad dan kan het bijna altijd nabesteld worden. Hiervoor kun je ze altijd mailen of bellen. De nieuwe collectie wordt altijd gratis verzonden!

En dan nu de win actie;

– Like Kidsfunkleding op Facebook
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook
– Deel dit bericht openbaar
– Tag minimaal twee vrienden/vriendinnen
– Laat de gewenste maat achter

Volgende week zaterdag 10 februari maken we de winnaar bekend.

Succes allemaal!

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *