Omoda sale shoppen

De sale is bij in volle gang en dus ging ik voor Liv voor naar het voorjaar toe op zoek naar een paar leuke sneakers. Bij mijn zoektocht zag ik dat bij Omoda deze super mooie en hippe Puma Basket Heart sneakers ook in de sale zijn!

Kinderen vinden vaak schoenen met iets extra’s leuks. Schoenen met felle kleuren, lichtjes erin of net als deze een leuk printje erop doen het vaak goed bij kinderen. Voor mij zijn schoenen met prinsessen erop of met lichtjes erin echt een stapje te ver en dat mag ze best als sloffen hebben maar niet als schoenen. Maar deze sneakers met de mooie roze strikken vind Liv ook helemaal waaaauw!! Dus zijn we beide blij met deze sneakers.

Pasvorm
De pasvorm vind ik goed en Liv draagt hiervan ook haar normale maat. Mijn dochter heeft best smalle voetjes en deze sneakers zitten bij haar prima. Ik had eerst een paar Vans sneakers voor haar besteld. Die waren bijvoorbeeld echt veel te wijd.

Combineren
Je kunt deze sneakers bij eigenlijk iedere outfit combineren. Door dat je twee paar veters erbij krijgt is het combineren super makkelijk en heb je in een handomdraai de perfecte schoen bij je outfit. Liv combineert hier de sneakers met een echte girls outfit van Little miss Juliette maar de sneaker kan ook goed gecombineerd worden onder bijvoorbeeld een stoere jeans.

Shoppen
Je shopt deze stoere sneakers bij Omoda nu met 30% korting. Je shopt ze in de kleuren wit, zwart en roze. Ik heb naar het voorjaar toe voor witte gekozen maar ik vond ze eigenlijk allemaal te leuk dus misschien komt er hier binnenkort toch ook nog een van de andere kleurtjes in de kast te staan.
Website Omoda

Nog een paar Omoda shopweetjes
– Gratis verzending vanaf 50,-
– Voor 22:00 besteld, morgen is huis
– Gratis ruilen en retourneren
– Avondbezorging mogelijk door PostNL
– Liever eerst passen? Dan heeft Omoda naast hun webshop ook door heel Nederland winkels zitten waar je kunt shoppen.

Heel veel shopplezier!
Website Omoda

Liefs,
Bianca & Liv

Website Omoda

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *