Maak kennis met…. Woods Kinderkleding Arnhem

De historie van het familiebedrijf Woods gaat al even terug. In de jaren ’80 begon Joke Schuurman een baby- en kinderkledingwinkel in Ommen. In 1999 zijn haar dochters Petra en Mariska toegetreden tot Woods en in de daarop volgende jaren zijn er twee winkels bijgekomen. Met meer dan 10 collega’s verdeeld over drie locaties staan zij voor een cultuur van vriendelijkheid.
De naam Woods straalt de warmte en gezelligheid uit waarmee zij willen werken. Het bos is een geweldige plek om je in uit te leven en daar houden ze van.
Behalve in Arnhem zijn er nog twee vestigingen: in Ommen en in Nijverdal. De collectie is in alle winkels zoveel mogelijk gelijk.  Er wordt rekening gehouden met lokale verschillen.

Online winkelen

Ook een geweldige mogelijkheid is het online bestellen van kinderkleding in onze zeer gebruikersvriendelijke en uitgebreide webshop. Alles wat je online ziet is ook daadwerkelijk op voorraad. Je kunt eenvoudig in je stoel die leuke kleertjes bestellen voor jouw kinderen. Woods.nl biedt tientallen kledingmerken aan online. Je hebt dus genoeg keuze om uiteindelijk je winkelmandje te vullen.  In de webshop vind je onder andere geweldige kinderkleding online van Vingino, Cars, Ninni Vi, Flo, Looxs en Nik & Nik! Een ruim aanbod waar je dus altijd kunt slagen voor kwalitatieve kleding.

Waarom winkelen bij Woods?

Bij Woods heb je altijd de mogelijkheid om een keuze te maken uit ruim 20.000 verschillende kleding artikelen. De kleding voor kinderen is van een uitstekende kwaliteit, trendy en hip. Dus alles waar je naar op zoek bent voor jouw kind vind je in ons assortiment.
Enkele voordelen van winkelen bij Woods:

  1. 5% korting spaarpunten op niet afgeprijsde artikelen
  2. Gratis verzenden vanaf € 95 en retour via antwoordnummer
  3. Zeer veel kinderkleding merken en drie echte winkels in oost Nederland
  4. Prijsalert; gaat een prijs omlaag dan krijg je vanzelf een tip!

Kortom, een echte aanrader dus! Binnenkort zien jullie een outfit uit de collectie van Woods.

Woods.nl
Koningstraat 16a, Arnhem

 

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *