Looxs revolution

En wat zijn we blij dat alle zomercollecties weer binnenkomen . Heerlijk weer al die vrolijke kleurtjes en printjes.

We zitten dan ook met smart te wachten tot alles binnen komt.  Toch zie je in de lente-zomercollecties ook veel items die heel goed al in de winter te dragen zijn. En dat is maar goed ook, want als de zomercollecties in de winkels liggen kan het nog super koud zijn.

Deze maand zijn er twee kledingbeurzen waar de volgende winter collecties alweer te zien zijn..wat gaat het hard! Maar nu eerst even over een te gek merk!

Looxs Revolution heeft een collectie pre-spring uitgebracht met erg leuke items.  De kleuren zijn donker blauw, groen en zilver. Tja, als je dat zilver laat zien aan je dochter… dan is zij natuurlijk verkocht!

Elin wilde eerst graag het zilveren rokje maar koos uiteindeljk voor een blauw jurkje met kraagje en een zilver jasje.

Pasvorm en materiaal

Elin is 1.20 meter en draagt 122/128. Deze maat zit perfect. Zowel het jasje als het jurkje.

Het donker blauwe jurkje valt wat langer maar heel mooi langs het lichaam. Het jurkje is niet heel dik van stof maar nu wel heerlijk zacht en goed te dragen met het jasje erover. Het heeft een wit kraagje met applicatie.

Het jasje is glimmend maar soepel materiaal. Leuke aparte letters en gave stukken stof op armen maken het af!

Website

Looxs heeft op dit moment deze pre-spring in de collectie maar binnenkort zal de zomer collectie volgen. Maar de pre-spring bestaat uit te gekke jurkjes , jasjes en rokjes. Zeker de moeite waard om te kijken want het is super!

Looxs gelooft  dat ”van jezelf houden” de grootste revolutie is. Dus hou van jezelf, wees lief voor anderen en wij zorgen voor je L O O X S. Een modieuze collectie met onverwachte details, fantastische artworks, een beetje glitter, maar altijd met een grappige en sportieve draai. Je kunt je L O O X S kiezen en veranderen wanneer je maar wilt, mix het zoals jij het wilt en creëer je eigen stijl.

A brand for the Girl, who owns her L O O X S!

Kijk snel

Looxs Revolution

Liefs Elin en Ivette

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *