Winactie Dooky

Wie zwanger is trakteert! Over 6 weekjes verwachten wij weer een dochter en worden Lois en Liv dus grote zus! Om dit met jullie te vieren zullen wij de komende weken onze favoriete babymusthaves laten zien. Vandaag laten we een Dooky zien en mogen we er ook nog eens een weg gaan geven!

Over Dooky
De Dooky Cover is de ideale manier om je kindje in de kinderwagen of het babyautostoeltje te beschermen tegen zon, wind en licht. Geen gedoe meer met hydrofiele doeken, handdoeken of lakentjes! Met de Dooky Cover creĆ«er je gemakkelijk een rustige en veilige omgeving voor je kindje. De Dooky Cover is universeel en is eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens en zelfs buggy’s van alle bekende merken. De flexibele ringen waarmee je de Dooky Cover vast gemaakt wordt zijn gemaakt van duurzaam en praktisch onbreekbaar kunststof. De Dooky Cover kan worden uitgewassen in in de wasmachine. Met een uitstekende UV-beschermende factor van UPF50+ filtert Dooky ook nog eens meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen.

Eigenschappen
– Perfecte bescherming tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht
– Geschikt voor alle merken autostoeltjes, kinderwagens en buggy’s
– Eenvoudig te bevestigen dankzij flexibele, kunststof ringen
– Kan worden uitgewassen in de wasmachine

Dooky is onder andere te shoppen bij Prenatal, Babypark, Babydump en Mamaloesbabyshop.

Winactie
Wij mogen een Dooky weg gaan geven en meedoen is heel simpel!
-Like dit bericht op Facebook.
-Laat op Facebook weten voor wie jij de Dooky zou willen winnen. (Voor je eigen kindje mag ook natuurlijk!)
-Volg onze pagina Kidsmusthavesblog.com

Veel succes!
Volgende week 23-01 maken wij de winnaar van de Dooky bekend.

Liefs,
Bianca, Lois & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *