Review Looxs via Woods Kinderkleding

Shoppen met mijn 7-jarige dochter… Heerlijk vind ik dat! Samen stappen we in de trein -dat is alleen al een feest!-, op weg naar Arnhem. Haar mondje staat niet stil en ze kijkt onderweg haar ogen uit. In Arnhem aangekomen moeten we nog een stukje lopen naar Woods Kinderkleding. Eenmaal binnen worden we zoals altijd hartelijk ontvangen. Evi mag een setje uitzoeken en ze is er eigenlijk vrij snel uit; dit setje van Looxs Revolution moet het worden! Ze is dol op zulke heerlijk broekjes en de sweater vindt ze echt helemaal het einde.

Passen dus! Als een grote meid wil ze zichzelf helemaal zelf omkleden; alleen bij het uitrekken van de lastige jurk mag ik even helpen . Terwijl zij zich omkleedt, geniet ik van een lekker kopje thee aan de houten tafel.  Even later komt Evi trots weer uit het pashokje tevoorschijn met een big smile: dit setje wil ze hééééél graag hebben. Het zit zo heerlijk!

Evi draagt een donkerblauwe sweatpants met merklogo, voorzien van een elastische tailleband met wit/blauwe/lurex streep en er zit een knoopkoord in de taille. De zijkant heeft een groen/blauwe/zilveren lurex gestreepte contrast bies en er zit lichte stretch in de stof. De sweatpants heeft steekzakken en een opgerolde onderzoom. Het voorpand is voorzien van een doorgestikte midden naad. We hebben gekozen voor maat 110-116 bij een lengte van 127 cm, omdat deze heel mooi aansloot. Een maatje groter was nog wat te ruim en wij houden meer van aangesloten. Evi draagt de broek straks heerlijk met een sneakertje en dan mag deze eventueel wat korter vallen.

Op de sweatpants draagt Evi een off white sweater met all over stippen. Deze sweater heeft een donkerblauw hartje op de voorzijde, sportieve boorden en een ronde hals. De trui draagt Evi in maat 122-128; deze valt prima op maat. De trui valt wat ruimer en daar houdt Evi wel van. Het geheel oogt heel sportief, zeker met de sneakers van Adidas erbij! Deze kochten we bij Omoda.

Evi wil de set het liefst aanhouden, dus dat zegt genoeg over het draagcomfort. Nadat we de winkel uitgebreid bewonderd hadden gingen we weer weg met een volle tas. Evi blij en mama blij!

Wil je dit setje ook shoppen voor je dochter, klik dan hier. Woods Kinderkleding zit ook in Ommen en Nijverdal, maar hier kun je ook online terecht en ze verkopen heel veel merken. Benieuwd geworden? Kijk snel: Woods.nl!

 

Liefs, Evi en Cindy

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *