Review Merkmeisjeskleding

Jurkje O’Chill
Liv laat vandaag een te gaaf jurkje zien uit de nieuwe zomercollectie van O’Chill die je shopt bij de hippe webshop Merkmeisjeskleding O’Chill is razend populair en wij snappen wel waarom. Vrolijke zomerse kleurtjes, te gekke prints en een goede betaalbare prijs. Het jurkje wat Liv laat zien is mint met donkerblauwe oogjes print. Verder heeft het jurkje een stoere tekst aan de voorkant en leuke details. Liv vind het jurkje heel fijn zitten en is helemaal gek op de oogjes. En ik krijg er ook echt al zin in het voorjaar met dit jurkje.

Hoe te combineren
Je kunt dit jurkje op vele verschillende manieren combineren. Liv laat hem hier zien met een roze vestje en spijkerjasje. Dit zijn beide items van vorig jaar maar ook dit jaar heeft O’Chill een soortgelijk vestje en spijkerjasje in de collectie. Ook heeft Merkmeisjeskleding in verschillende bijpassende kleuren leggings. Liv draagt er een donkerblauwe legging onder maar je kunt ook kiezen voor een feller kleurtje naar het voorjaar toe. Voor de zomer is dit jurkje ook super leuk gewoon met blote beentjes.

Pasvorm
O’Chill valt vaak wat kleiner uit maar dit jurkje valt eigenlijk wel goed op maat en zou ik ook zeker niet te ruim kopen. Je kunt gewoon de lengte van je dochter aanhouden voor de juiste maat. Als je twijfelt over de maat heeft Merkmeisjeskleding bij alle jurkjes ook een handige maattabel staan.

Shoppen
Dit jurkje wat Liv hier laat zien shop je bij Merkmeisjeskleding voor maar 29,95 en de verzending is gratis! Naast dit jurkje shop je bij Merkmeisjeskleding ook een bijpassende legging of leuk jasje.

Meer over Merkmeisjeskleding
Merkmeisjeskleding is een hippe webshop met naast O’Chill onder andere de merken TOPitm, B.Nosy, KIE-stone, Nono, Bampidano en Birds by D-Rak.
– Verzending is al gratis boven de 20,-
– Je hebt 14 dagen recht op retour
– Achteraf betalen is gratis
– Verzending van je bestelling binnen 24uur
Website: Merkmeisjeskleding

Veel shopplezier!

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *