Review Nais kidswear

We hebben het er al eerder over gehad.. maar hebben jullie het al gezien? We hebben er namelijk een nieuw kledingmerk bij: Nais Kidswear

We hebben in een eerder blog over het ontstaan gesproken maar voor degene die het gemist hebben…

Ontstaan

Nais Kidswear is ontstaan uit een ander bedrijfje dat Bas van den Hurk en zijn vrouw Janneke nog steeds hebben, waar ze outletmerkkleding verkopen tegen sterk gereduceerde prijzen. Dit gebeurt kleinschalig bij hen in de regio.
Zoals dat wel vaker gaat, begon het ook bij hen te kriebelen om eens verder te kijken dan dat. Een eigen kledinglabel was voor hen het ultieme wat op ons werkgebied te bereiken is. Hoe gaaf zou het zijn om kids blij te maken met niet alleen hippe en stoere, maar ook comfortabel zittende kleding die ze graag dragen?

Een naam moest natuurlijk ook bedacht worden. Ze wilden graag een naam die voor iedereen duidelijk was en die ook kinderen makkelijk kunnen uitspreken. Kort en krachtig. Enkele letters uit de namen van hun eigen kinderen, Elise en Arlaine, vormden de inspiratie om tot de naam te komen; Nais Kidswear. Nais is nice!

Nu komt er bij het neerzetten van een eigen merk natuurlijk veel meer kijken als wat ze daarvoor al deden. Veel ervaring met wat er allemaal op hen af kwam hadden ze daar nog niet mee. Vanuit de contacten van het andere bedrijfje hebben ze echter een aantal hele lieve, behulpzame mensen getroffen die hen daar graag mee vooruit wilden helpen. Het balletje begon te rollen en na een intensief ontwikkelingsproces stond op 1 juli jongstleden ‘opeens’ de allereerste officiële fotoshoot gepland. Zo gaaf om te zien hoe een aantal leuke kids in Nais gekleed zijn en zich er ook daadwerkelijk trots, prettig en onbelemmerd in voelen.
Behalve dat wilden Bas en Janneke ook graag een merk neerzetten dat wat exclusiever verkrijgbaar is, maar waarbij je dat absoluut niet in de prijs terug ziet. De prijzen liggen voor de huidige collectie tussen de € 23,95 en € 39,95.

Inmiddels is de website en Facebook pagina af en de collectie ontwikkeld. En wat is het een leuke zomer collectie! Met Kidsmusthavesblog schrijven we twee reviews over Nais kidswear. Een jongen en een meiden.
Ik trap af met een coole jongensset!

Review

Jesper draagt een jogging met shirt en vestje. Ik moet zeggen dat het echt een hele mooie set is qua kleur maar ook qua kwaliteit. Een hele zachte maar stevige stof. Jesper kreeg meteen veel complimenten toen hij hem aan had. Iedereen zei:”wat een mooie kleur!”.
Het is een legergroene kleur maar gecombineerd met licht groene letters licht groen en blauwe strepen. Juist door de combinatie met licht groen en blauw is het een heelijk zomerse combi. Het shirt is ook licht groen en past er echt perfect bij.
Jesper draagt 134/140. Bij maat 134, zit hij goed. Hij kan hem nog wel even door dragen en dat is fijn!


Binnenkort laten we jullie nog een meiden item zien. Ik denk dat we nog veel gaan horen van dit merk! We houden het in de gaten.. jullie ook?
Inmiddels worden er alweer modelletjes gezocht.. dus de nieuwe collectie zal volgen!

Maar kijk snel op de website voor de hele collectie! Is echt de moeite waard!
Nais kidswear

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *