Topitm / Rebel xs

Rebelxs is een hippe webshop voor jongens en meiden. Vanaf baby tot tiener kun je hier terecht. De babycollectie is verkrijgbaar vanaf mt 62 t/m 92 en bestaat uit drie merken van Nederlandse bodem; B.Nosy, Quapi en Dutch Dream Denim. Van schattige babypakjes tot stoere comfortabele jeans broekjes.

De kidscollectie is veel uitgebreider! Naast deze drie merken vind je bij Rebelxs ook; Kidz-Art, O’Chill, Claesens, Stones&Bones, Tygo&Vito, Skurk, Le Big, Kinder Basics en Blue Pepper. Elk seizoen worden er weer nieuwe trendy merken toegevoegd. Dit seizoen is Topitm erbij gekomen en daarvan laat Deena jullie een geweldige set zien.

De eerste levering van Topitm ligt sinds vorige week in de winkels.
Rood, blauw en gebroken wit zijn de basis kleuren van deze prachtige collectie. Met als thema; zwaluwen. Je vindt deze afdruk terug op verschillende items. De hele collectie is goed met elkaar te combineren en je kunt er eindeloos mee mixen and matchen. Zodat je dochter instyle de deur uit kan!

Deena draagt een mooi donkerblauw jurkje. Het is een klokkend model waarin je heerlijk kunt zwieren en zwaaien. Welk meisje wil dat nou niet?! Het jurkje heeft een v-hals met leuke ruffels aan de voor- en achterkant. Er zit een koortje omheen met kwastjes, dit maakt het jurkje helemaal af!
Eronder draagt Deena een gestreepte legging met een all-over print van zwaluwen. Op één knie zit nog een leuk detail; een rood geborduurde zwaluw. Die perfect matcht bij het kwastje van het jurkje. Het jurkje en de legging zijn beide heerlijk zacht, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort zoals we van Topitm gewend zijn. Je shopt dit gave setje hier: Rebelxs. Wacht niet te lang, want het vliegt de webshop uit!

Maat advies

Deena is ruim 132 cm lang, heeft lange slanke benen en verder een normale bouw. Ze draagt de hele set in mt 134/140.
Het jurkje valt erg mooi en ze heeft nog voldoende groeiruimte over.
De legging valt mooi smal waardoor die perfect aansluit en ook in de lengte is hij lang genoeg.

Combi tip

Draag het jurkje nu met één van de leggings en een donkerblauw vest of spijkerjasje.
Als het straks wat warmer wordt met stoere kniekousen en als het echt zomer is met teenslippers.

Rebelxs heeft een uitstekende service; van opmeten tot feestelijk inpakken. Het kan allemaal! En je bestelling wordt altijd gratis verzonden!!
Is je maat niet meer op voorraad? Stuur dan gerust een mailtje, dan doen ze hun uiterste best om het na te bestellen.

Rebelxs

– Snelle levering.
– Gratis verzending binnen Nederland.
– Gratis inpak service.
– Ophalen mogelijk.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *