Musthave item: short Dutch Dream Denim

Hoe zonniger het buiten is, hoe vrolijker wij ons voelen, en hoe meer zin we krijgen om leuke zomerse setjes te passen. Het mag momenteel dan wel heel koud zijn; wij bereiden ons vast voor op een (hopelijk) zonnig voorjaar! Hoe leuk is het om steeds weer nieuwe combinaties te maken. Vandaag laat Evi jullie een musthave item zien, uit de collectie van Cute ’n Cool!

Dutch Dream Denim
Het gave shortje van DDD is een echte musthave! Ieder jaar ligt er weer een mooi jeansbroekje in de kledingkast van Evi en ieder jaar weer wordt dit enthousiast gedragen. Het is ook super gemakkelijk te combineren met een simpel T-shirtje of topje en een paar slippers of sneakers. Als het wat frisser is kan je er zelfs nog een legging onder dragen, gecombineerd met laarsjes of sneakers, dus je kunt zo’n broekje het hele jaar door dragen. Ideaal!
Shortje Mlima van Dutch Dream Denim is gemaakt van joggjeans en dat draagt heerlijk comfortabel. Er zit knoopsgatelastiek in, zodat het broekje smaller gemaakt kan worden en Evi heeft het pijpje voor de sportieve look een stukje omgeslagen. Langs de zakken zit een gevlochten randje dat het broekje speciaal maakt. Eén knoopje van de kontzak is roze gekleurd; de andere knoopjes zijn zilver. Bij het broekje zit ook nog een speels riempje voor on de taille. Het broekje sluit erg mooi aan en zit volgens Evi ook nog eens heel fijn. Evi draagt maat 134 bij een lengte van 127 cm. Het is slim om het broekje een maatje groter te kopen dan je normaal zou doen, omdat het vrij smal valt.
Het shortje kost €32,95, is onder andere te koop bij Cute ’n Cool (klik hier ) en daar verkrijgbaar in maat 92 tot en met 158.


Evi heeft het shortje gecombineerd met een shirtje van Retour Jeans uit de vorige zomercollectie. Op het rode shirt staat met grote letters OMG gedrukt in de kleuren crème en navy. Een gave combi vinden wij, zeker in combinatie met deze sneakers uit de nieuwe collectie van NIK&NIK!

 

Over Cute ’n Cool
Cute ’n Cool staat voor hippe, schattige én stoere kinderkleding, voor klein en groot, voor cute én cool. Cute ’n Cool bestaat inmiddels 5 jaar (opgericht in 2012) en ze zijn trots dat we samen mogen werken met enkele geweldige vaste Nederlandse topmerken! Het assortiment bestaat uit de nieuwste collecties kinderkleding van o.a. B.Nosy, Kidz-art, Cars Jeans, TYGO & Vito, Dutch Dream Denim, Chaos and Order en nOeser.
Bij Cute ’n Cool shoppen is laagdrempeling en persoonlijk. Ze hebben uitgebreide collecties, met veel keuze. De kleding kun je online bestellen. Je bestelling wordt, wanneer je voor 11.00 uur hebt besteld, dezelfde (werk)dag nog verstuurd. Overige bestellingen worden altijd uiterlijk de eerstvolgende werkdag verzonden. Woon je in de buurt, dan kun je ook kiezen voor afhalen. Enkele keren per jaar kun je hen op een beurs tegenkomen, waar ze sale en outlet artikelen verkopen.
Wil je het hele jaar door profiteren van flinke kortingen? Neem dan een kijkje bij de wintersale en zomersale en in ’t Eurohoekje. Ook hebben ze regelmatig nieuwe Dagtoppers.
We wensen je veel shopplezier!

Vinden jullie deze set ook zo gaaf? Laat ons dat weten in een reactie; dat vinden we leuk :).

Liefs, Evi & Cindy

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *