Babyshoptip: Dooky

Baby musthave! 
Wij lieten eerder de Dooky cover voor de kinderwagen en maxicosi al zien die super fijn is om zon en wind voor je kindje tegen te houden en vandaag laten we nog een te gek Dooky artikel zien. Deze handige voetenzak past perfect in de maxi-cosi van je kleintje. Bij Liv gebruikte ik altijd losse dekentjes maar dat vond ik achteraf toch niet zo handig en daarom koos ik nu voor deze super praktische voetenzak.

Dooky Grey Star
Wat een kou deze week! Wij zijn deze week uitgerekend en hebben de maxicosi al klaar staan voor als onze kleine meid komt. Je shopt deze super fijne voetenzak in verschillende designs en twee verschillende maten. Wij kozen voor deze sterrenprint voetenzak die goed past bij de Dooky cover die we hebben. Deze voetenzak is voor het eerste jaar van je kleintje en geschikt voor autostoel groep 0 (maxicosi) en de buggy. Dooky verkoopt naast deze ook een grotere maat die universeel voor buggy’s en wandelwagens te gebruiken is.

Meer over deze Dooky voetenzak
Met de Dooky voetenzak hoeft je kindje het niet koud te hebben onderweg! De voetenzak is geschikt voor de autostoel groep 0 of buggy met een 3- of 5-punts veiligheidsgordel. Doordat hij aan de zijkant te openen is, kan je je kindje gemakkelijk in de voetenzak leggen en er weer uit halen. De voetenzak is wind- en waterdicht, waardoor je zelfs met slechter weer naar buiten kan met je kindje. Daarnaast is hij heel comfortabel en zacht met een velours binnenkant, waardoor je kindje heerlijk zal liggen.

Shoppen
Je shopt deze voetenzak bij vele babyzaken zoals Prenatal, Babypark, Babydump, Van Asten en Mamaloesbabysjop zowel online als in de winkels.

Wij hopen deze voetenzak binnen nu en een paar daagjes met veel plezier te kunnen gaan gebruiken en tot die tijd test grote zus Liv hem alvast even uit zoals je ziet. Want zo’n heerlijke warme voetenzak met dit koude weer dat is toch heerlijk!

Liefs,
Bianca & Liv
kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *