Review Stoere Kiddies

Setje NOeser believe
Van de toffe webshop Stoere Kiddies mochten wij een setje reviewen uit de nieuwe NOeser collectie. Voor mijn dochter Liv was ik gelijk verliefd op het stoere zwarte believe jurkje met de bijpassende kniekousen eronder. Het jurkje is comfortabel en makkelijk het hele jaar door te dragen. Nu met een legging of maillot eronder en met wat warmer weer met blote benen en de stoere kniekousen eronder. Het zwarte jurkje heeft een beige/licht bruine believe tekst met een super lief hartje. De onderkant van het jurkje heeft een onafgewerkte look voor een casual uitstraling. Het jersey jurkje is iets langer aan de achterkant. De bijpassende kniekousen zijn zwart met beige/lichtbruine strepen.

Pasvorm
Het setje valt goed op maat. Liv heeft maat 98/104 van de meeste merken en draagt nu ook van de kniekousen maat 98 en van het jurkje maat 104. Het jurkje valt mooi comfortabel en is makkelijk aan te trekken. De kniekousen sluiten ook perfect aan. De mouwen zijn bij Liv nog wat lang maar dat komt omdat ze ook nog maar 1 meter is.

Hoe te combineren
Liv combineert het jurkje met de stoere bijpassende kniekousen die je ook bij Stoere Kiddies shopt. Je shopt bij Stoere Kiddies ook leggings die je er nu met dit weer onder kunt matchen en bijpassende vestjes. Stoere Kiddies verkoopt om deze outfit helemaal compleet te maken ook bijpassende haarbanden van het merk NOeser.

Shoppen
Wij zijn helemaal verliefd op dit setje en weten zeker dat dit een van de favorieten gaat worden dit seizoen. Je shopt het jurkje bij Stoere Kiddies in de maten 80 – 86 – 92 – 98 – 104 – 110 – 116 voor 34,95/37,95 (afhankelijk van de maat) De kniekousen shop je bij Stoere Kiddies voor 14,95. Is de maat die je zoekt niet meer op voorraad stuur dan gerust een berichtje naar Stoere Kiddies dan zal ze proberen het item wat je zoekt na te bestellen. Stoere Kiddies heeft deze week hun complete website vernieuwd en daardoor is bestellen nu nog overzichtelijker en makkelijker geworden!

Meer over Stoere Kiddies
Stoere Kiddies is een leuke webshop met nieuwe, stoere en betaalbare baby- en kinderkleding.
Betalen gaat gemakkelijk via iDeal, verzending is snel (voor 18:00 besteld morgen in huis!) en ze zijn super klantvriendelijk.
Naast NOeser verkoopt Stoere Kiddies ook onder andere Babystyling en heel veel gave andere merken en items voor een hele leuke sale prijs.

Veel shopplezier!
Website: Stoere Kiddies

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *