Review en winactie SKURK!

 

Van SKURK mocht Milan dit té gekke setje reviewen. Milan kan niet wachten tot hij dit sportieve setje kan dragen, al zal hij nog even geduld moeten hebben. Het leuke is dat jij één van beide items kunt winnen. Daarover straks meer.

Over SKURK
SKURK is de Scandinavische vertaling van de woorden schurk, bandiet, boefje, rebelse/stoere jongen. Het BOEFJE staat dan ook centraal en het stoere imago zien we terug in de kleding.
Het brein achter SKURK is het duo Helga en Marlou. Zij hebben samen jarenlange ervaring in de modebranche en dat is terug te zien in de kleding.
Inmiddels neemt The Kids Fashion Agency de verkoop in Nederland voor hun rekening en is SKURK ook te koop in België. Marlou en Helga pakken het volledige traject zelf op, van ontwerpen tot aan het uitleveren van kleding aan de winkels. Op deze manier blijven ze betrokken bij de winkeliers en leveranciers en blijft de kleding betaalbaar. SKURK staat voor meer dan alleen een stoer jongenslabel met comfortabele kleding, namelijk ook voor betrokkenheid en persoonlijkheid.


REVIEW
Milan draagt voor deze review short Bent. Het is een soepel vallend short van joggingstof. Er zitten twee touwtjes aan waarmee je het broekje aan kan snoeren en het uiteinde van de touwtjes heeft dezelfde kleur geel als het shirt. Leuk detail! Op het linkerbeen staat een print en de pijpjes zijn iets opgerold: hierdoor oogt het broekje lekker sportief. Opvallend is dat het broekje mooi smal valt; Milan hoeft de touwtjes niet persé aan te snoeren en dát terwijl hij het broekje in maat 164 draagt. Milan is 159 cm lang en het broekje valt net op de knie. Zo kan hij er lekker lang mee doen en dat vindt hij alleen maar fijn.
Milan kan niet genoeg van zulke broekjes hebben. Hij is erg sportief en vindt niks heerlijker zitten dan soepele, zachte broekjes. Het broekje kost €29,95 en is verkrijgbaar van maat 92 tot en met maat 164.

 

Op het shortje draagt Milan een gaaf neon geel t-shirt met een all over print. Onmisbaar in de garderobe van de echte SKURK. Door het 100% katoen zit het t-shirt zeer comfortabel.
Het shirt heeft een regular fit. Milan draagt het shirt ook in maat 164. De kleur van het shirt is lekker opvallend, al lijkt het op de foto wat minder fel!
Het shirt kost €24,95 en is verkrijgbaar van maat 92 tot en met maat 164.

 

En dan nu….. de winactie!

WINACTIE!
Jongens met SKURK kleding vallen op in de buurt, bij de sportvereniging, op verjaardagen en op het schoolplein. Het is precies wat de jongens graag dragen en wat de moeders leuk vinden! Zie jij je zoon ook wel lopen in dit shirt of in deze broek? Je kunt één van de items winnen! Meedoen is heel eenvoudig:
– Like onze Facebookpagina
– Like de pagina van SKURK
– Tag je vriendinnen die deze actie ook te gek zullen vinden en laat in een reactie bij het bericht weten welk item je in welke maat graag zou willen winnen.

Wij maken de winnaar zondag 4 maart bekend.

Delen van het bericht waarderen wij zeer!
SKURK is o.a. verkrijgbaar via de site.

Liefs, Milan en Cindy

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *