Review Jochie en Meiske Kinderkleding

Setje Kidz-Art
Toen wij de nieuwe collectie van Kidz-Art zagen was Liv op slag verliefd op dit jurkje. Van de webshop Jochie en Meiske Kinderkleding mochten we dit prachtige jurkje met mooie bijpassende legging reviewen. Heerlijk felle kleurtjes en een toffe zebra print. Dit jurkje is een echt feestje voor alle meiden. De kleuren maken je helemaal blij en ik krijg er al helemaal een zomers gevoel van. De jurk heeft een all-over print van zebra’s in verschillende felle kleuren. De omgeslagen boordjes bij de mouwen hebben beiden een andere kleur, roze en blauw.

De roze legging heeft een super stoere gekleurde streep aan de zijkant wat hem weer net even wat meer speels maakt. Ieder seizoen heeft Kidz-Art een vrolijke, opvallende en kindvriendelijke collectie die mooi is maar ook fijn draagt voor de meiden. De kwaliteit is top en ook dit setje blijft na veel wassen super mooi op kleur en goed in model. Met een dochter van 3 jaar die net begint uit te vinden welke kleding ze wel of niet leuk vind is dit setje wel echt voor Liv de favoriet deze zomer!

Hoe te combineren
Het jurkje is te combineren met de bijpassende roze legging, zebralegging of kniekousen van Kidz-Art die je ook bij Jochie en Meiske shopt. Ik zou zelf persoonlijk kiezen voor de roze legging die Liv jullie ook laat zien en mocht het straks warmer weer gaan worden blote benen met kniekousen eronder. Ze hebben in de bijpassende roze of blauwe kleur ook een mooi vestje die hier perfect bij matcht en zo kun je deze outfit het hele jaar door blijven dragen.

Pasvorm
Liv draagt maat 104 van dit setje bij bijna 1 meter. Ze heeft van de meeste merken maat 98/104 en deze 104 zit prima. Kidz-Art valt dus niet heel groot. Het jurkje kan door het neon groen met grijs kleurige koortje worden vastgemaakt en valt daardoor mooi bij de taille. De legging valt ook goed op maat en heeft een mooie smalle pasvorm. Het voelt allemaal super fijn en comfortabel aan wat ook belangrijk is voor spelende kids.

Shoppen
Je shopt dit jurkje van Kidz-Art bij Jochie & Meiske voor €42,95.
De bijpassende legging shop je voor €22,95.
Deze set is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 140.
Verzending is nu tijdelijk gratis binnen Nederland bij Jochie en Meiske dus kijk voor deze gave jurk en nog veel meer te gekke items snel op de site.
Webshop –> Jochie en Meiske Kinderkleding

Meer over Jochie en Meiske Kinderkleding
Bij Jochie en Meiske vind je leuke online kinderkleding en babykleding. Zo verkopen zij o.a. de merken Quapi, B.Nosy, Dutch Dream Denim, O’Chill, Kidz-art, TOPitm en Tygo en Vito. Bij Jochie en Meiske is er nu tijdelijk gratis verzending binnen Nederland! Je kunt er veilig online betalen, alles wat op de site staat is uit voorraad leverbaar en ze hebben een groot aanbod aan te gekke merken binnen hun shop. De kinderkleding is verkrijgbaar in maat 92 t/m 152. Voor de budgetshoppers hebben zij een speciale sale pagina. Hierop worden collecties van voorgaande seizoenen met een korting tot 70% verkocht (voor zowel grote kids als babycollectie).

Website: Jochie en Meiske Kinderkleding

Veel Shopplezier!

Liefs,
Bianca & Livkidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *