Sne@k peek Br@nd for Girls

Klaar voor de start….? Wij zitten op het puntje van onze stoel, want de nieuwe collectie van één van onze favoriete merken komt bijna online! Wij kijken er al even naar uit, maar nu is het bijna zo ver. Hoewel het momenteel flink koud is en er hier en daar zelfs voorzichtig geschaatst wordt, kunnen wij niet wachten tot het weer echt lenteweer wordt, zodat al die nieuwe items volop gedragen kunnen worden. Evi mag jullie alvast dit gave setje laten zien en wat was ze blij verrast toen ze zag dat het een gave sweatpants was met een shirtje. Evi draagt op dit moment het liefst broekjes: ze vindt dat stoer en natuurlijk lekker zitten.

Het setje

Evi draagt hier off white T-shirt Rib . Het shirtje heeft een ronde hals en blauwe boorden, waardoor het geheel er heel sportief uit ziet. Bij de hals vind je een klein, rood strikje en op de borst zie je een rood/wit/blauw-gestreepte ‘V’. Laat ik een zwak hebben voor deze kleuren… Onderaan het shirtje zit een klein merkje. Het shirt is gemaakt van 96% katoen en 4% elastan. Het rekt dus nog lekker een beetje mee, maar zit toch mooi aangesloten. Dit shirt komt er ook in een cheetah-print!

Pants straight is blauw en heeft een rood met witte bies. Het broekje kan bij de boord aangesnoerd worden met behulp van een rood/wit koordje, waar nog een zilveren glittertje doorheen zit. Op de achterkant zit een nepzakje. Het draagt heerlijk soepel: het is gemaakt van 90% polyester en 10% elastan. Het broekje komt er ook in het rood.

Evi draagt beide items in maat 122-128, bij een lengte van 127 cm.

DE COLLECTIE

Girls
Jullie hebben vast al wat sneaks hier en daar voorbij zien komen en wat ziet het er allemaal weer picobello uit! Felle kleuren, fleurige jurkjes en rokjes, stoere broekjes en shirts en natuurlijk onderling weer gemakkelijk te combineren! Vele items hebben een hele sportieve uitstraling en ik zie Evi er al helemaal mee lopen op de sportclub. Zoals altijd zijn de stoffen weer heerlijk zacht en draagt alles comfortabel. Br@nd for Girls staat voor hoge kwaliteit, een goed verzorgde afwerking en mooie, subtiele details: dat kleine strikje of dat leuke streepje maakt je outfit helemaal af!

Boys
Dit jaar is er voor het eerst ook een item voor jongens! Dus vanaf nu kan jouw stoere boy ook een echt Br@nd-shirt dragen. Het gaat om een grijs gemêleerd shirt met een zelf te kiezen opdruk: hoe cool is dat?!

Ladies
Ook waren er altijd diverse items voor dames te koop, onder de naam Mrs Br@nd. Vanaf nu zal er X Br@nd op het label staan!

Shoppen
De nieuwe collectie van Br@nd for Girls shop je binnenkort online via de site  en later ook in diverse stenen winkels! Je kunt  Br@nd for Girls ook op Facebook en Instagram volgen om op de hoogte te blijven.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *