Review+Winactie Bergstein

Hier in Nederland zijn een paar regenlaarsjes onmisbaar! Deena laat jullie vandaag een paar trendy regenlaarsjes zien en jullie kunnen een paar naar keuze winnen. Maar daarover straks meer.

Iedereen kent ze wel: de bekende regenlaarsjes van Bergsteinfootwear voor jongens en meiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en prachtige kleuren. Vrij regelmatig komen er nieuwe kleuren bij volgens de laatste modetrends. Voor iedereen die van glitter and glamour houdt zijn de laarsjes ook verkrijgbaar in het goud en zilver. Hoe gaaf is dat?!

De laarsjes zijn gemaakt van soepel natuurrubber en dragen dan ook erg comfortabel. Van binnen zijn ze gevoerd met katoen en ze hebben een uitneembare binnenzool. Erg handig, zo kan je precies zien of je nog genoeg groeiruimte over hebt.

Wij mochten van Bergsteinfootwear een paar regenlaarsjes reviewen en dat kwam mooi uit want haar oude regenlaarsjes waren alweer versleten. Het was erg moeilijk kiezen want ze hebben maar liefst 18 verschillende kleuren: allemaal even leuk! De coral kleur vond ik zelf erg gaaf maar Deena koos uiteindelijk voor de donker roze.

Deena is gek op regenlaarsjes en draagt ze dan ook best vaak, niet alleen als het regent of voor in de zandbak of naar het bos. Maar ook gewoon als ze daar zin in heeft. Lekker naar de speeltuin of tijdens het boodschappen doen, het kan allemaal!

De regenlaarsjes zijn duurzaam en gaan dan ook lang mee. Ze zijn verkrijgbaar vanaf mt 19 t/m mt 35 voor 29,95 euro. De achterkant is reflecterend dus de laarsjes zijn ook nog eens veilig.

Combi tips

De bergstein laarsjes zijn tijdloos en staan bij alles. Draag ze over een jeans, onder een rokje of jurkje. Door de opvallende kleurtjes maken ze iedere outfit hip.

De winactie

– Like Bergsteinfootwear op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook.
– Tag minimaal twee vrienden/vriendinnen.
– Laat de gewenste kleur achter.
– Delen is lief.

Succes allemaal!

Let op

De winnaar kiest de gewenste maat en kleur op basis van de voorraad bij Bergstein.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *