Review lovestation22 maxidress

Maxidress
Dit jurkje is toch echt wel een musthave dit seizoen! Maxi jurken zijn mega populair en door de toffe kleuren en print vinden wij deze geweldig. Het jurkje heeft op de voorkant een all over cactus print en aan de achterkant een stoere zwart wit print. Ik vind deze combi echt te gek! De kleuren van het jurkje zijn koraal gecombineerd met zwart en wit. De jurk voelt heerlijk comfortabel aan en blijft super mooi ook na veel wassen en dragen. Lovestation22 heeft een super kwaliteit en leuke prints, kleuren en details. Daarom zijn wij ook dit seizoen weer dol op dit merk.

Pasvorm
Het jurkje valt goed op maat. Liv draagt maat 98/104 bij een lengte van bijna 1 meter. Let er bij een maxi dress wel altijd op dat je deze niet te ruim koopt. Dus wanneer je twijfelt tussen twee maten adviseer ik de kleinste te pakken dan kan je kindje zich makkelijk bewegen en weet je zeker dat je in de zomer niet te lang is. Nu is het bij deze jurk wel handig dat er een koortje aanzit waardoor je hem wat kunt bloezen als hij wat aan de lange kant is.

Hoe te combineren
Een stoer sneakertje of een hippe slipper onder deze Lovestation Maxi dress en je outfit is al af! Via de webshop van Lovestation22 hebben ze leuke bijpassende vestjes voor de wat koelere zomeravonden.

Shoppen
Je shopt deze musthave bij Lovestation22 voor 44,95. Het jurkje is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 152. Naast deze maxidress shop je dit jurkje ook in een kortere versie op de site en nog vele andere te gekke items. Wil je dit jurkje liever passen dan zijn er door het hele land vele verkooppunten waar dit prachtige merk te verkrijgen is.
Website: lovestation22

Meer over lovestation22
LoveStation22 is een trendy Nederlands kledingmerk voor avontuurlijk meisjes. De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. De natuur is de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Goed om te weten: met je aankoop steun je de reuzen panda’s.

-Ze leveren wereldwijd.
-Bij besteding boven de € 50,- is de verzending gratis.
-Spoedlevering per DHL is mogelijk voor een ander tarief.
-Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen.
-Bij iedere bestelling ontvang je een retourformulier voor het geval de kleding niet aan je verwachting voldoet.

Veel shopplezier!
Website: lovestation22

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *