Review Studio Knots

Studio Knots is en hippe kledingzaak gevestigd in St.Michielsgestel. Naast een zeer uitgebreide collectie aan baby- en kinderkleding, kun je hier ook terecht voor dameskleding. Deze trendy zaak opende in 2011 hun deuren en wordt gerund door twee dames; Inge en Lieke.

Voor baby’s en kinderen vind je hier de volgende topmerken; Br@nd for girls, Looxs, Lyle&Scott, Boof, Retour, American Outfitters, Nik en Nik, Molo, Kik-Kid, Le Big, Someone, Tumble `n Dry, Petit Louie, By-Bar, Waaaw en Shiwi. Voor dames verkopen ze King Louie, Froy en Dind, IEZ Women, Le Pep en Tante Betsy. Verder hebben ze een leuke tassencollectie van X Works, De Kunstboer en Zebra trends. Een groot deel van de kinderkleding collectie staat online maar in de winkel vind je nog meer leuks! Ben je op zoek naar iets speciaals maar kun je het niet online vinden? Bel dan gerust naar de winkel. Is het in de winkel verkrijgbaar, dan kan dit natuurlijk besteld en opgestuurd worden!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Dan zul je bij Studio Knots zeker slagen, ze verkopen de leukste hebbedingen en trendy accessoires.

Dit seizoen hebben ze het moderne merk By-Bar toegevoegd aan hun assortiment. En wij mochten een jurkje van dit prachtige merk reviewen.

BY-BAR

BY-BAR is stijlvol en doet het hart van elk modebewust meisje smelten. Vanaf een bepaalde leeftijd merk je dat kleine meisjes groot worden en ze wat meer ‘volwassen’ items willen dragen. Als dat moment is aangebroken, dan is het tijd voor BY-BAR! De collectie bestaat uit rustige uni tinten met een natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn de items makkelijk te combineren, je kunt kiezen uit soepel vallende tops, jurken, tuniekjes en bijpassende onderstukken.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen brengt BY-BAR een collectie die luxe en kwaliteit uitstraalt. Gekke prints zul je niet zo snel tegenkomen bij dit merk maar je kunt de stijlvolle items altijd combineren met iets opvallends voor een toffe look.
Wat de smaak van je dochter ook is? In deze kleding gaat ze in iedergeval stijlvol en vol zelf vertrouwen de deur uit.
BY-BAR is verkrijgbaar vanaf maat 116 t/m 152.

Het jurkje

Wij hadden nog niks van dit merk in ons kast maar daar zal nu zeker verandering in gaan komen. We wisten nog niet wat we opgestuurd zouden krijgen en waren dan ook erg verrast toen we het jurkje uitpakte. Het lijkt een simpel zwart basic jurkje maar niks is minder waar.

Het jurkje valt erg mooi en zit dan ook gelijk perfect! Het heeft prachtige details. Zoals een klein V-halsje en een vaste omslag bij de uiteinden van de mouwtjes.
Van onderen zit aan beide kanten een piepklein splitje.

Nooit gedacht dat eenvoudig zwart jurkje toch zo mooi en stijlvol kan zijn. De jurk voelt heerlijk zacht aan en draagt dan ook erg comfortabel.

Combi tips

Wij dragen het jurkje met witte sneaker en van de zomer met teenslippertjes.
Je kunt er ook een leuke lint of riem omheen dragen, voor een wat stoerdere look! De jurk is prima te combineren met een effen kleur legging maar ook met een drukke print legging staat hij erg gaaf en creëer je weer een hele andere look. Zo kun je alle kanten op met dit prachtige jurkje!

Het jurkje is verkrijgbaar in het zwart en groen vanaf mt 116 t/m mt 152 voor 59,95 euro.

– Lage verzendkosten van 3,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 75 euro.
– Betalen via Ideal of overschrijving.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en leuke acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief; Studio Knots of volg ze op Facebook; juffrouwknotskleding.

Neem gauw een kijkje bij deze toffe webshop; Studio Knots of ga gezellig langs in de winkel!

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *