Review Chaos and Order

Chaos and Order
Al jarenlang volgen wij de collecties van Chaos and Order op de voet. Wij houden van de vrolijke kleurtjes, de leuke printjes en uiteraard ook van de uitstekende kwaliteit van dit merk. De pasvorm is altijd juist en de kleding blijft gewoon mooi!
Vorige week liet Deena jullie een leuke meiden-set zien en vandaag is het de beurt aan Milan: hij showt jullie een sportief setje uit de jongenscollectie.

Jongenscollectie
De collectie ziet er weer top uit! Qua basiskleur is er gekozen voor donkerblauw, gecombineerd met een groentint, rood, oranje of geel. De prints en modellen zien er heel sportief uit, zoals we van Chaos and Order eigenlijk ook wel gewend zijn. Longsleeves, T-shirts, shorts en vesten: deze items scoor je allemaal op de site.

T-shirt
Milan heeft gekozen voor de combinatie donkerblauw/rood. Hij is dol op sport en toen hij dit shirt zag riep hij gelijk dat hij die gaaf vond. T-shirt Twan red is geheel donkerblauw, met lichtblauwe en rode streepjes op buik en borst en het heeft enkele rode details, zoals de boorden en de silhouetten van de sporters. In witte letters staan de initialen van Chaos and Order (C&O) op het shirt en op de rechtermouw staat de bekende slogan: Make order & after Chaos. De achterkant is helemaal donkerblauw, op een ‘stripballonnetje’ in de nek na: deze is dan weer rood. Milan draagt het shirt in maat 158-164 bij een lengte van 159 cm. Het valt mooi smal, er zit lichte stretch in de stof en zit uitstekend! Shirt Twan kost €34,95 en is verkrijgbaar in meerdere kleursamenstellingen.

Short
Short Tom navy is een heerlijk soepel broekje met aan de voorkant twee steekzakken met fake ritssluitingen, en meerdere gestikte vlakken op de voorkant. De coole broek is gemaakt van 100% katoen en heeft een elastische boord met tunnelkoord. Rechtsachter zit een paspelzak. De binnenkant is gebrushed en voelt heerlijk zacht aan. De ritsjes en het koord zijn groen. Milan draagt de short in maat 146-152. Hij is behoorlijk tenger en het nadeel daarvan is dat hij alles moet aansnoeren, omdat het anders afzakt. Nu is dat zeker niet het geval en hoeft hij de touwtjes niet te gebruiken: staat net wat mooier!
De jongenscollectie is verkrijgbaar vanaf maat 98/104 tot en met maat 158-164.

Shoppen
Bestellen via de officiele site van Chaos and Order (chaos-and-order.com) heeft voordelen :
– Indien je op werkdagen voor 22.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden
– Gratis verzending vanaf €99,00
– Gratis retourneren
– Je kunt een maattabel raadplegen zodat je weet welke maat je zou moeten bestellen
– Achteraf betalen (Afterpay) mogelijk

 

Wil jij ook dat je zoon er stoer en hip uitziet? Bestel dan snel hier!

Liefs, Milan & Cindy

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *