Winactie en review Tom-Du


Tom-Du
Jullie hebben allemaal vast wel eens van het merk Tom-Du gehoord! Dit jaar zijn zij maar liefst 25 jaar actief in de kinderkleding branche. Ze hebben hierdoor enorme veel ervaring in het creëren van originele collecties, kwalitatief goede producten en een klantvriendelijke service.

Kledingparty’s
Tom-Du maakt kleding waarmee kinderen lekker kunnen spelen en kunnen binnenstappen op een feestje. De kleding is vrolijk en zo ook de kledingparty’s, want de kleding is exclusief te verkrijgen onder het genot van taart, thee en je vriendinnen. Tom-Du maakt van shoppen een feestje! Door het hele land worden exclusieve kledingparty’s gegeven en tijdens zo’n party heb je alle tijd om bij te kletsen met je vriendinnen, de kleding te zien, voelen en advies te krijgen van een verkoopster.
Tom-Du is de eerste die gestart is met verkoop via party’s. Sinds april 2009 heeft Tom-Du een eigen fabriek in Istanbul. Zo hebben ze veel meer controle op de kwaliteit van de collecties en een ander voordeel is de snelheid van het produceren.


Het setje
Evi mag jullie een setje laten zien van dit leuke merk en wat voor één!
Wij mochten een setje uitkiezen en toen we dit shirtje zagen waren we er direct weg van… De tekst: ‘You’re the apple of my eye’ is toch té cute?! Wij hebben hier ook een zwak voor de kleur rood, dus voilà; de keuze was snel gemaakt!

Evi draagt hier shirtje Valentien. Het rode shirt heeft een glitter-appelprint waarin de tekst is vormgegeven. Er staan enkele rode, off-white en blauwe hartjes omheen. Van hals tot oksel loopt er aan weerszijden nog een mooi donkerblauw/wit randje, zowel aan de voor- als achterkant.
Het shirtje is verkrijgbaar vanaf maat 80/86 tot en met maat 176/182, kost €19,95 en jij kunt dit shirtje winnen! Hoe je kans maakt lees je verderop in de blog.
Jeansshort Verony is gemaakt van een 5-pocket joggjeans en draagt dus heel comfortabel. De jeans heeft een appeltjesprint op de voor- en achterkant en aan de achterzijde ook een merklogo. De pijpen zijn gerafeld en dat geeft het broekje een stoere look. Het broekje sluit d.m.v. een knoop en er zit knoopsgatelastiek in.
De jeans is verkrijgbaar vanaf maat 92/98 tot en met maat 176/182 en kost €32,95.


Het setje kan nu al heerlijk gedragen worden met legging Tuna er onder.
Deze legging sluit mooi aan en past er precies bij.
De legging is verkrijgbaar vanaf maat 92/98 tot en met maat 176/182 en kost €14,95.
Evi draagt dit superleuke setje in maat 128-134 bij een lengte van 127 cm en het zit uitstekend.

Winnen!
Wil jij dit leuke shirtje winnen?? Zo maak je kans:
– Like onze pagina op Facebook (Kidsmusthavesblog) en we vinden het ook erg leuk als je ons volgt op Instagram
– Like de pagina Tom-Du Kinderkleding B.V. op Facebook
– Laat in een reactie weten welke maat je graag zou willen winnen voor je dochter en tag al je vriendinnen/vrienden die deze actie ook te gek zullen vinden
– Delen van het Facebookbericht wordt zeer gewaardeerd

We maken de winnares zondag 1 april (geen grapje!) bekend!

Party organiseren?
Ben jij enthousiast geworden en lijkt het je leuk om een kledingparty te organiseren, kijk dan snel op de site voor meer informatie!

Liefs, Evi & Cindy

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *