Review + Kortingsactie BunniesJR

Sneakers Bunnies JR
Wij vinden goede kinderschoenen heel belangrijk en kiezen daarom ieder jaar voor Bunnies JR. Al vanaf dat Liv ging leren lopen kozen wij voor dit merk en er is serieus nog geen merk geweest waar Liv beter op loopt dan Bunnies JR. Liv laat een hippe sneaker zien uit de nieuwe collectie (model: Raff Ruig – Light Pink) Het zijn roze/goud kleurige sneakers met mooie mint en lichtroze details aan de achterkant. Wij kozen voor deze kleur omdat het makkelijk te combineren is bij de outfits van je kindje en minder besmettelijk is dan bijvoorbeeld een witte sneaker. De sneaker heeft veters wat ik persoonlijk erg fijn vind. Je kunt de schoen dan vaak net wat beter aansluitend krijgen dan met klittenband en aangezien Liv nogal smalle voetjes heeft is dat wel belangrijk. De sneaker is van leer dus heeft naast een mooi design ook nog een top kwaliteit. Wij zijn helemaal verliefd op deze nieuwe sneakers en hebben een unieke code waarmee je voor je zoon of dochter ook Bunnies JR kunt shoppen met een leuke korting! 

Pasvorm
De sneakers vallen perfect op maat. Liv draagt maat 27 en deze maat heeft ze ook van de meeste andere merken. Ze sluiten ook perfect aan. Waar Liv ook een paar sneakers heeft van een ander merk waar ze continu uit schiet, sluiten deze juist perfect aan om haar voeten. Ze zijn ook goed stevig voor de voeten van je kindje. Bunnies JR schoenen zijn zo ontwikkelt dat voor iedere fase waarin je kindje zit ze de perfecte pasvorm hebben.

Twijfel je over de maat dan heeft Bunnies daarvoor de perfect oplossing. Zeker de kleine kids kunnen nog niet goed aangeven of de schoen te groot of te klein aanvoelt. Bunnies heeft daarom een uitneembaar zooltje waar een voet op getekend is. Wanneer je dit zooltje op het voetje van je kleintje houd zie je precies of de maat goed is en ze genoeg ruimte overhouden. Komen de teentjes ongeveer tot aan de lijn waar de teentjes zijn getekend op het zooltje, dan zitten ze perfect.

Shoppen
Je shopt deze toffe sneakers vanaf maat 20 t/m maat 27 en ze kosten €79,95
Shoppen nieuwe collectie baby- en kinderschoenen –> Officiële Bunnies JR webshop
Met code KMHBxBunniesJR krijg je €5,- korting op je bestelling in de webshop!
(Ook geldig op andere Bunnies JR schoenen)
Webshop Bunnies JR

Meer over Bunnies JR
BunniesJR zorgt ervoor dat kindjes op een verantwoorde en hippe manier hun eerste stapjes zetten. Zo kunnen ze de hele wereld aan en staan ze voor de rest van hun leven stevig in hun schoenen.  Voor ons persoonlijk het allerbeste kinderschoenenmerk! Bunnies zijn er vanaf maat 18 en gaan tot en met maat 32. De schoentjes zijn onderverdeeld in 4 fases waarin ze precies rekening houden met de behoeftes van je kindje. Ze beginnen bij schoentjes om te leren wennen en gaan daarna door in schoentjes om goed te leren lopen met een super flexibele zool. De volgende fase is voor de stevige stappertjes die het lopen al onder de knie hebben maar waarbij de voeten nog enorm in ontwikkeling zijn. Als laatste fase hebben ze de super stap Bunnies een goede stevige schoen voor de kleuters die al alles kunnen.

Nog wat weetjes:
-Sinds dit seizoen hebben ze een fijne en overzichtelijke officiële Bunnies JR webshop.
-Verzending is gratis
-Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
-Goed persoonlijk advies

UNIEKE KORTINGSCODE: KMHBxBunniesJR
Hiermee krijg je 5 korting op je bestelling in de webshop! (Ook geldig op de andere modellen)
www.bunnies.nl

Veel shopplezier!

Liefs,
Bianca & Liv


kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *