Review Vesper

Voor de derde keer op rij heeft VESPER weer een té gekke collectie. Vorig jaar zomer kwam hun allereerste collectie uit. Inmiddels is VESPER te koop bij de wat grotere webshops en winkels zoals: Happy-Bee, Kinderkleding-te koop, The Kids Republic enz.

Wij mochten een setje reviewen van dit prachtige merk. De collectie bestaat uit rokjes, jurkjes, t-shirts, topjes, leggings, bolero’s en vestjes. Alles is onderling goed te combineren zodat je er lekker op los kunt mixen and matchen.
Deze zomer hebben ze veel zoetsappige en frisse kleurtjes. Verschillende printjes; van Hawaii tot retro in combinatie met wat tule en zijde. Of je nou van sportief, classy, meisjesachtig of stoer houdt? VESPER heeft het allemaal!

Deena laat jullie vandaag een super leuk setje zien van VESPER. Het shirt en het rokje hebben een mooie en vooral aparte kleur blauw, die je niet zo vaak ziet.
Het topje heeft een all-overprint van witte pijltjes. Op de voorkant staat in roze met witte letters: HAPPY SUMMER VIBES. Je kan het topje op twee manieren dragen; in je rok of geknoopt op je rok. De achterkant is verrassend leuk; YAY.

Het rokje is toch echt wel een musthave deze zomer. De zijkant heeft een witte en donkerblauwe streep en strepen aan de zijkant zijn helemaal HOT! Je ziet de zijstrepen overal; op korte en lange broeken, op t-shirts en op rokjes. De strepen zijn een mix van casual en sportief, wat een unieke en aparte uitstraling geeft. Het rokje is uitlopend en valt erg mooi. De tailleband is elastisch en heeft een donkerblauw koord dat je kunt aantrekken.

Over VESPER

VESPER is een super hip en trendy meisjeskledingmerk, dat zich laat inspireren door de wereld om ons heen. De kleding laat een weerspiegeling zien van onze omgeving. Geluk zit vaak in de kleinste dingen! Dat is het idee achter VESPER. Laat je dochter genieten van het leven in deze comfortabele en hippe meisjeskleding. De collectie is beschikbaar in de maten 92 t/m 164. Ze hanteren enkele maten en verkopen ook de tussenmaten, hoe handig is dat?!

Maat advies

Deena is bijna 135 cm lang, heeft een normale bouw en lange benen. Ze draagt de set in mt 140. Het shirtje is nog wat ruim en het rokje zit perfect.

Je shopt het rokje al voor 24,95 euro en het shirt voor 32,95 euro.

HAPPY SUMMER VIBES

VESPER

QUEEN OF MY WORLD

YAY

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *