Review Quapi

Oh oh oh wat een heerlijke dagen waren dit! Met drie bbq’s flink genoten. Dit kunnen ze ons niet meer afpakken..
Elin kon met dit mooie weer haar tweede setje van Quapi kidswear aan!

Jullie hebben na dit blog nog een review tegoed van Quapi. Maar Elin en ik willen jullie nu eerst dit setje laten zien. Foto’s zijn gemaakt tijdens het mooie weer in de mooie tuin van onze buurtjes. Wat een feest!

Elin draagt een heel leuk blauw wit gestreept shirt met gekleurde stipjes ertussen. Het shirtje valt mooi lang en smal. Elin draagt haar eigen maat 222/128 en sluit mooi aan. Daarnaast draagt ze een zachte short in jeans look. Lekker kort met een touwtje. Staat verrassend leuk! Ook hier draagt ze haar eigen maat!
De kousen matchen ook weer perfect bij de outfit, maar matchen ook bij het jurkje van vorige week en de outfit van volgende blog over Quapi! Super leuk dat alles te combineren valt! En wat vinden jullie van het haarbandje? Super schattig toch? Op allerlei manieren te dragen!En ook deze kun je bij heel veel zomer items van Quapi dragen!
Setje is bij meerdere webshops te shoppen. Oa. Merkmeisjeskleding en Kixx-online verkopen Quapi

Tot snel!
Liefs Elin en Ivette

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *