Winactie Kleine Giraf rugzak Zoocchini

Rugzak Unicorn
Wat een toffe rugzak mogen wij reviewen van de leuke webshop Kleine Giraf. Eenhoorns zijn helemaal hot en ook mijn dochter Liv is er al helemaal fan van. De rugzak ziet er onwijs schattig uit met mooie lichtroze, lichtblauwe en zilveren kleuren. De vleugeltjes en hoorn zijn een super leuk detail aan deze tas. Maar naast dat de rugzak er leuk uit ziet is hij ook nog eens onwijs praktisch. Er is veel ruimte aan de binnenkant en er zitten ook nog handige opbergvakjes in aan de voorkant, zijkant en binnenkant. Zo kun je super handig alles een eigen plekje geven. Aan de achterkant zit een naamlabel en nog een fijn detail, de schouderbanden zijn verstelbaar. Deze tas is voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Liv is 3 jaar dus hij is nog wat groot maar er past super veel in en is daardoor onwijs fijn!

Shoppen
Je shopt deze gave rugzak op de website van Kleine Giraf voor 26,99. Het maakt het naar school, de sportclub of uit logeren gaan extra leuk!!
Webshop Kleine Giraf

Meer over het merk Zoocchini
Bij Zoocchini zijn ze fan van dieren en kleuren en dat zie je! Hun motto is: iedereen is mooi… en toch verschillend! Alle Zoocchini producten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn vrij van BPA, lood en phthalaten. Naast rugzakken hebben ze onder andere ook badcapes, slabbetjes, dekens, ondergoed en zwemkleding.

Meer over de Kleine Giraf
Kleine Giraf BV is exclusief distributeur van o.a. Sophie de Giraf en andere must-have baby en mama producten. Ze hebben hippe must-have baby en mama producten
De merken van Kleine Giraf onderscheiden zich door het bijzondere design en het gebruik van natuurlijke materialen. Alle producten van Kleine Giraf zijn vrij van BPA, PVC, Phthalaten en andere schadelijke stoffen. De merken zijn dan ook 100% veilig voor baby’s, dreumesen en peuters! Daarnaast letten ze bij het selecteren van de merken extra goed op eerlijke werkomstandigheden en duurzame productieprocessen.

Winactie Rugzak 
Wij mogen deze toffe rugzak ook aan een van onze volgers weg gaan geven hoe tof is dat!! Meedoen is simpel:
-Like onze Facebookpagina (Kidsmusthavesblog.com)
-Like de Facebookpagina van Kleine giraf
-Tag iemand onder ons Facebookbericht die deze winactie ook leuk zou vinden.

We maken de winnaar volgende week dinsdag 1 mei bekend.

Veel shopplezier en succes!
Webshop Kleine Giraf

Liefs,
Bianca en Liv

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *