Quapi baby

Quapi little girl
Voor mijn dochter Liv van 3 jaar ben ik onwijs fan van het merk Quapi en nu we dus weer een meisje hebben gekregen van net een maand Loulou kon dit kleurrijke merk dan ook niet ontbreken in haar kast. Dit setje is overal perfect afgewerkt en heeft zoals je gewend bent van Quapi overal leuke speelse details. Vaak is kleding voor pasgeboren baby’s best saai en daarom zijn wij zo fan van Quapi. Die collectie is alles behalve saai. De items zijn kleurrijk, comfortabel en hebben altijd super leuke prints.

Loulou draagt een groene longsleeve met vrolijke print en met de tekst: “Smile” met eromheen gekleurde confetti. Daarover draag ze een off withe zomerjasje met confetti print, mooie glitterdetails en een zilveren tekst op de achterkant: “Let’s have a Quapi confetti party.” Daaronder draagt Loulou een blauw rokje. Dit blauwe rokje heeft een elastische tailleband met groen met roze en zilveren strepen. De tailleband is voorzien van een gekleurd koordje super handig voor smalle kindjes zoals Loulou en zo ook lang door te dragen. Daaronder draagt ze een off withe legging in dezelfde kleuren en print als het jasje en een mooie zilveren glitterband aan de bovenkant. Wij zijn helemaal fan van deze set en er komt hier deze zomer zeker nog veel meer Quapi voor Loulou want het combineert makkelijk en ziet er onwijs vrolijk uit.

Pasvorm
Het setje valt goed op maat. Loulou is 6 weken en draagt hier de kleinste maat (maat 56) van het setje. Bij Loulou nog wat aan de ruime kant want ze heeft nog steeds maat 50 maar zo kunnen we voorlopig nog heerlijk vooruit met dit vrolijke setje. De materialen voelen zacht en soepel aan zodat je baby zich makkelijk kan bewegen en bij het shirt zitten aan de bovenkant aan beide kanten drukknoopjes zodat je het shirt super gemakkelijk over het hoofdje van je kleintje krijgt. Het vestje heeft ook van die handige knoopjes dus is gemakkelijk open en dicht te dragen.

Hoe te combineren
Je kunt dit toffe setje met heel veel andere items uit de Quapi baby collectie combineren. Zo ga ik voor de zomer ook nog wat leuke felle jurkjes uit de Quapi baby collectie shoppen en aangezien je het vestje goed als zomerjasje te gebruiken is kunnen we dan eindeloos combineren. Loulou draagt nu vaak voor het gemak alleen de legging met het shirtje als we thuis zijn. En als het warm weer is kan het rokje makkelijk met schattige blote babybeentjes. Loulou is al helemaal klaar voor de zomer met bijpassende zonnebril hihi.

Shoppen
Het setje wat Loulou laat zien is uit de Quapi mini collectie en is verkrijgbaar vanaf maat 56 t/m maat 86. Je shopt deze collectie online onder andere bij: Wehkamp, Kixx Online en Schattige babykleertjes en natuurlijk ook bij vele kleding en baby winkels door heel Nederland.

Meer over Quapi
Quapi Kidswear is een populair Nederlands merk voor kids van 0 t/m 12 jaar waarin kinderen zich goed voelen, zich lekker kunnen bewegen en er dan ook nog eens hip uitzien! Met mooie uitgewerkte details, opvallende prints of een leuke quote. Ze hebben 4 verschillende collecties:
-De Newborn babycollectie is een collectie voor de allerkleinsten, verkrijgbaar in maat 50 t/m 68. Voor zowel jongens als meisjes en daarnaast ook een unisex-lijn.
-De babycollectie is super hip met heerlijke felle kleurtjes maar wel super comfortabel voor je kleintje om zich goed in te kunnen bewegen en spelen. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 56 t/m 86.
-De jongenscollectie is stoer en kleurrijk voor jongens die zeker niet van gewoontjes en saai houden. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 t/m maat 158/164.
-De meisjescollectie is voor de trendy meisjes die houden van vrolijke kleuren en dol zijn op hippe details. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 t/m maat 158/164.

Veel shopplezier!!

Liefs,
Bianca & Loulou
kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *