Elin met Koel4kids laarsjes!

Ze zeggen weleens dat schoenen de outfit maken. Ik denk dat daar wel wat waarheid in zit! Het is erg makkelijk om tegenwoordig hippe schoenen of sneakers te vinden maar persoonlijk ga ik zelf wel altijd voor Adidas, Nike of New Balance sneakers. En het mooiste voor mezelf maar ook voor de kids vind ik witte sneakers. En dan vooral als ze echt wit zijn! Helaas is dat bij de kids altijd maar van korte duur, maar dat is begrijpelijk.
Eigenlijk zorgt het merk Koel 4 Kids ervoor dat ik uit mijn comfort zone word gehaald.. en hoe gaaf is dat? Even geen witte sneakers.
Van de winter droeg Elin de mooie lederen bruine hoge “Jantje” laarzen van Koel4Kids Deze waren heerlijk gevoerd. Deze zomer mochten we deze te gekke panda laarsjes reviewen van Koel 4 Kids Miranda liet jullie een aantal weken de roze versie met Zebra zien.


Review Koel4Kids
En Elin zien jullie nu met de gele met een gave panda. En wat is ze er blij mee! Het is een lederen laarsje met rits. Volgens Elin zitten ze erg lekker en zoals je kunt zien zijn ze licht geel met een roze randje aan de achterkant.
Je kunt het laarsje met van alles combineren, met een jeans maar ook met een rokje of jurkje erg gaaf! Elin draagt hier met een spijkerrokje en een leuk jurkje van Quapi. De hele zomer en herfst kunnen ze gedragen worden. En geel is namelijk helemaal hot deze zomer! Dus dat komt mooi uit.
Als je niet van geel houdt is het laarsje er ook nog in het turquoise! Met een giraffe. En als je niet van dierenprint houdt, wat ik mij niet kan voorstellen, zijn er ook effen laarsjes en schoentjes van goede kwaliteit te vinden bij Koel 4 Kids

Kijk snel voor nog meer leuke schoentjes.
Ik ben om.. niet meer alleen witte sneakers.. maar echt even wat anders en wat kleur. Gewoon doen!! Ga naar:
Koel 4 kids

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *