Kijk dit eens!

Afgelopen dagen waren heerlijk! We zaten met mijn ouders in een huisje van CenterParcs Sandur. Mooi rustig park met huisjes aan het water. Met een dagje Wildlands ertussen, hebben we ons prima vermaakt.
Elin had een super tof jurkje meegenomen van LoveStation 22, en dat heeft ze met liefde een aantal dagen gedragen!

Het jurkje is gemaakt van een heerlijke zachte stof en aan de voorkant zit er een soort gaatjes stof met leopard print eronder, heel tof!
De achterkant is gestreept oranje/zalm roze met zwart. De kleur oranje springt er echt uit, zeker bij het vallen van de avond. Omdat het jurkje gemaakt is van erg zacht materiaal en niet strak valt, wilde Elin het jurkje het liefst elke dag aan. Ze draagt ze hier met een slippertje, maar dat kan natuurlijk ook met een sneaker!
Ze draagt maat 128 bij 123 cm. Elin is redelijk smal dus het jurkjes valt redelijk losjes, maar dit hindert niet. Ik vind het erg leuk staan en ze kreeg veel complimentjes.
Het jurkje is van Lovestation 22 en je kunt hem kopen bij de webshop Kijk dit eens

Kijk dit eens verzendt gratis en de levertijd is erg kort. Er worden veel verschillende gave merken verkocht zoals O’Chill, B’ Chill, Ddd, B Nosy, Birds, Kidz Art en nog veel meer. Ga even kijken, dan zul je zeker leuke items voor de zomer vinden!
Wij zijn weg van Lovestation 22, binnenkort laten Elin en ik nog een leuk jurkje zien!
Kijk dit eens

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *