Review + Win actie #Dinne

Ben je op zoek naar aparte jurkjes met vrolijke, hippe printjes en teksten? Dan ben je bij #Dinne op het juiste adres. Alle jurkjes worden met de hand gemaakt in een beperkte oplage zodat niet iedereen er mee loopt.

Afgelopen winter lieten we jullie al een gaaf handmade jurkje van #Dinne zien. Vandaag laat Deena jullie weer een té gek jurkje zien van dit prachtige merk en het leuke is dat jullie een jurkje naar keuze kunnen winnen! Maar daarover straks meer.

Wij mochten van #Dinne een jurkje reviewen uit de nieuwste zomercollectie. Wat hebben ze weer gave kleurtjes, mooie printjes en leuke teksten! Hier word je gewoon vrolijk van en in één van deze jurkjes steel je zeker de show! Dit is ook het doel van #Dinne; je dochter te laten stralen.
Hun motto is; It’s time to sparkle baby .

De jurkjes zijn verkrijgbaar vanaf mt 62 tot en met mt 152 dus ook erg leuk om grote en kleine zus te laten twinnen!

Jullie zullen inmiddels wel weten dat ik gek ben op panterprintjes dus ons keuze was snel gemaakt. Wat is dit jurkje gaaf! De bovenkant is in een frisse kleur turquoise panterprint en de onderkant zwart met witte sterretjes. Twee totaal verschillende printjes, perfect gecombineerd. Met als resultaat; een top jurkje!

Het jurkje is gemaakt van een zachte stof en draagt dan ook erg comfortabel. Ook na meerdere wasbeurten blijft het jurkje mooi; het behoudt zijn kleur en gaat niet pillen.

Wil jij nou ook zo’n handmade jurkje? Stuur #Dinne dan een privebericht op Facebook.
Je shopt de jurkjes al voor 30 euro en met een bijpassende haarband voor slechts 35 euro (setprijs). Haarbanden zijn ook los te koop voor 6,95 euro. De gemiddelde levertijd is ongeveer één tot twee weken.

Combi tips

Wij dragen het jurkje met zwart/witte kniekousen of heerlijk met blote beentjes en sneakers.
Als het wat kouder is draag je er een zwarte legging onder, zwart vestje of spijkerjasje erover en klaar!

Win actie

Dan nu de win actie:

– Like #Dinne op Facebook
– Like Kidsmusthavesblog op Facebook
– Deel dit bericht openbaar
– Tag minimaal twee vrienden/ vriendinnen
– Laat in een reactie achter welk jurkje je wil winnen en in welke maat

Let op ; de winnaar betaalt zelf de verzendkosten van 4,25 euro.

Succes allemaal!

Volgende week woensdag trekken we de winnaar.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *