Studionouk geboortekaartjes

Loulou is inmiddels al weer twee maandjes en wat zijn wij nog steeds super blij met ons geboortekaartje. De geboorte van je kind is het mooiste wat er is en bij zo’n bijzondere gebeurtenis hoort natuurlijk het perfecte kaartje. Omdat wij zo blij zijn met ons ontwerp willen wij graag de super fijne en creatieve ontwerpster van ons kaartje met jullie delen!

Tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar een strak maar niet standaard geboortekaartje. Ik wilde graag de kleuren zwart, wit en goud in het kaartje verwerken maar zag online weinig naar mijn smaak. Ik ken de ontwerpster achter Studionouk geboortekaartjes persoonlijk en ben dus naar haar met mijn ideeën gegaan. Ze snapte precies wat ik bedoelde en binnen no time had ik verschillende toffe ontwerpen van haar in mijn mailbox. Haar ontwerpen waren allemaal nog mooier dan wat ik ooit in mijn hoofd had en dus was ik meteen verliefd! Ik ben een onwijze pietje precies maar alle ontwerpen waren zo tof dat ik eigenlijk niet eens kon kiezen. Uiteindelijk koos ik voor dit kaartje met zwarte hartjes en stippen en een prachtige gouden folie voor haar naam. Die folie is echt geweldig mooi en ben ik zoooo blij mee.

Studionouk geboortekaartjes is persoonlijk. Ze luistert goed naar je wensen en komt daarnaast ook nog met super leuke aanvullende ideeen. Ze is dus ook heel creatief en ontwerpt zulke toffe kaartjes. Ze gebruikt prachtige materialen precies wat jullie in gedachten hebben zoals wij voor de gouden folie kozen. De komende jaren zijn wij helemaal compleet maar mocht er in de toekomst nog een kleintje bijkomen zullen wij zeker weten weer een kaartje laten ontwerpen bij Studionouk kaartjes.

Wil jij ook zo’n tof geboortekaartje of iets anders met goud dan krijg je nu gratis gouden ronde sluitzegels bij je bestelling!
En een proefpakketje aanvragen is voor iedereen helemaal gratis!
Benieuwd naar toffe kaartjes die Studionouk al heeft gemaakt of wil je meer info? Neem dan snel een kijkje op haar site:
Website Studionouk kaartjes

Liefs,
Bianca & Loulou

 

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *