Review Footway – Adidas sneakers

 

Heb jij ook een schoenentic? Altijd op zoek naar de hipste sneakers, laarsjes of slippers? Heb je al een gekeken op Footway.nl? Hier vind je namelijk de leukste schoenen van de bekendste merken online.

Je kunt op deze site slagen voor dames-, heren- en kinderschoenen. Ze zijn er in alle soorten en maten en ze worden zeer snel geleverd. Daar houden wij van!

Voor dochter Jade was ik op zoek naar hippe sneakers. Zelf wilde ze graag sneakers van het merk Adidas en ze moesten wit zijn. Wij vonden deze gave sneaker bij Footway en we konden de prijs (€44,00)

bijna niet geloven. Ze passen overal bij en zitten zeer comfortable!

 

Adidas Originals superstar  J Ftwr White/Core Black/White

 

De sneakers hebben een mooie pasvorm en zitten bij Jade goed aangesloten om haar voet. Uiteraard heeft ze nog wat groeiruimte over. Het zwart is niet gewoon simpel zwart, maar ze glanzen en hebben een regenboog-effect: hoe cool is dat?! De sneakers kan je met gestrikte veters uiteraard dragen, maar je kunt ook kiezen voor ‘veterelastieken’. Zo kan je kind er gemakkelijk zelf in- en uitstappen en hoef je ze niet meer te strikken. Deze elastieken zijn o.a. te koop bij Scapino. Handig voor kinderen die zelf nog niet kunnen strikken.

Maten en pasvormen
Hou bij het meten rekening met het feit dat kinderen tussen de 1 en 1,5 centimeter speelruimte nodig hebben in hun schoenen. Deze extra ruimte is weer bij iedere soort kinderschoen anders. De juiste maat van kinderschoenen is belangrijk – maar niet alles. Een goede pasvorm is net zo belangrijk als de juiste maat. Als je kind de schoenen aanheeft trek dan de veters of gespen goed aan en controleer of de schoenen niet te strak zitten maar wel voldoende steun geven. Kan je kind normaal lopen in de schoenen (niet te geforceerd) dan is de maat vaak juist.

Ben je ook op zoek naar gave schoenen? Bij Footway slaag je voor het hele gezin! De schoenen zijn betaalbaar en ze hebben meer dan 600 merken op voorraad, zoals Converse, Nike, Rieker, Vans, Dr. Martens en Gabor. Kijk snel of er iets voor jullie bij zit en profiteer van de lage prijzen!

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *