Sneakers van Manfield x Annic

Mama musthaves!
Vandaag een keer wat anders: een blog voor mama’s! Daar waar we jullie normaal de leukste trends voor jullie kids laten zien, is het vandaag tijd voor onszelf… want zo af en toe moet je jezelf ook eens verwennen met iets leuks op modegebied.
Mijn dochters Jade (10) en Evi (7) hebben de foto’s gemaakt en dat vonden ze geweldig. Ze vonden het leuk om mij nou eens op de foto te zetten in plaats van andersom. Wel raar hoor, als je gewend bent om vooral achter de camera te staan, maar deze sneakers van Manfield x Annic wilde ik graag even showen! En het voordeel van schoenen showen is, dat je zelf niet helemaal op de foto hoeft te staan.
Omdat de hele collectie té leuk is, laat ik jullie ook enkele andere schoenen zien in deze blog.

Wie is Annic?
Velen van jullie kennen Annic vast al wel. Na meer dan 15 jaar zelf te ondernemen is zij nu adviseur en coach voor ondernemers. Daarnaast is zij spreker, dagvoorzitter, heeft ze een business inspiratie-platform: Annic.com (voormalig ILoveFashionNews.com) en ze is natuurlijk YouTuber. Annic is getrouwd met Robert en moeder van dochter Juliëtte Elise Christine. In haar vlogs neemt ze je overal mee naar toe; zowel qua werk als privé. Iedere zondagochtend is het eerste wat ik zo ongeveer doe haar vlog bekijken; gewoon, omdat ik het leuk vind om haar en haar gezin te volgen. Volgen jullie haar ook al? Hier zijn de linkjes van haar social media:

Annic ten Duis – YouTube

Annic ten Duis – Facebook

Annic ten Duis – Instagram

Manfield x Annic
Manfield en Annic hebben de handen ineen geslagen en dat is de Manfield x Annic collectie geworden. De Manfield x Annic bestaat uit alle favoriete schoenen van Annic, perfect om zowel zakelijk als casual te dragen. Zo zijn er prachtige pumps in het donkerblauw en zwart waar je úren op kan lopen. De neus van de pumps lopen een beetje spits toe en zijn daarom extra vrouwelijk. Natuurlijk mogen met dit prachtige weer de loafers niet ontbreken! Loafers zijn heerlijk luchtig en zomers. Annic heeft twee loafertjes ontworpen met een subtiel printje. Naast prachtige pumps en loafers, heeft Annic ook twee witte sneakers in haar collectie opgenomen. Witte sneakers zijn namelijk hot! Perfect voor zowel onder een mooie pantalon als een stoere jeans. Om de collectie af te maken is er gekozen voor een leren laptoptas en schoudertasje. Súper stijlvol en natuurlijk heel erg praktisch.

Dé sneakers
Toen ik in haar vlog zag dat haar schoenenlijn was gelanceerd, ging ik natuurlijk direct kijken op de site en mijn oog viel direct op deze sneaker! Wat een gaaf, subtiel detail: de panterprint op de hiel! De binnen- en buitenzijde is van leer, waardoor deze comfortabel draagt en ook tegen een stootje kan. Ze vallen goed op maat en ze sluiten mooi om je voet. Wat ik ook zo leuk vind aan de sneaker is dat de bovenste twee vetergaatjes een gouden ringetje hebben. Cool!
Wil jij ze ook bestellen? Klik dan hier!
De sneakers zijn verkrijgbaar van maat 36 tot en met maat 42 en kosten €99,99. Wees er snel bij; ze gaan hééél hard!

De collectie
Ben je net zo enthousiast als ik en benieuwd naar de rest van de collectie? Kijk mee naar enkele pareltjes, maar je bent bij deze gewaarschuwd, want kiezen is moeilijk!

 

Wil je meer zien? En benieuwd naar de tassen?
Kijk snel op manfield.com

 

Liefs, Cindy

 

 


kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *