Winactie Kleine Giraf badcape

Badcape unicorn
Wij mochten deze heerlijke zachte unicorn badcape uittesten van de webshop Kleine Giraf. Liv is helemaal fan van eenhoorns en ik vind bij jonge kinderen een badcape na het bad of zwemmen veel handiger dan een gewone handdoek. De badcape heeft mooie kleuren en is overal perfect afgewerkt. De badcape heeft prachtige geborduurde details en voelt heerlijk zacht en dik aan. Zoocchini badcapes hebben een leuke capuchon en de pootjes bieden ruimte om de handen in te steken. Het eenhoorn gezichtje aan de bovenkant van deze badcape maakt dit wel echt een toffe musthave voor de kids. De badcape is te gebruiken voor vele leeftijden. Zo vind onze kleine Loulou van bijna 3 maanden hem ook heerlijk om in te liggen als ze uit bad komt.

Shoppen
Je shopt deze gave badcape via de website van Kleine Giraf voor 34,95. De badcape is verpakt in een mooi kartonnen geschenkdoos dus ook erg leuk om cadeau te geven.
Webshop Kleine Giraf

Meer over het merk Zoocchini
Bij Zoocchini zijn ze fan van dieren en kleuren en dat zie je! Hun motto is: iedereen is mooi… en toch verschillend! Alle Zoocchini producten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn vrij van BPA, lood en phthalaten. Naast badcapes hebben ze onder andere ook rugzakken, slabbetjes, dekens, ondergoed en zwemkleding.

Meer over de Kleine Giraf
Kleine Giraf BV is exclusief distributeur van o.a. Sophie de Giraf en andere must-have baby en mama producten. Ze hebben hippe must-have baby en mama producten
De merken van Kleine Giraf onderscheiden zich door het bijzondere design en het gebruik van natuurlijke materialen. Alle producten van Kleine Giraf zijn vrij van BPA, PVC, Phthalaten en andere schadelijke stoffen. De merken zijn dan ook 100% veilig voor baby’s, dreumesen en peuters! Daarnaast letten ze bij het selecteren van de merken extra goed op eerlijke werkomstandigheden en duurzame productieprocessen.

Winactie badcape unicorn 
Wij mogen deze toffe badcape ook aan een van onze volgers weg gaan geven hoe tof is dat!! Meedoen is simpel:
-Like onze Facebookpagina (Kidsmusthavesblog.com)
-Like de Facebookpagina van Kleine giraf
-Tag iemand onder ons Facebookbericht die deze winactie ook leuk zou vinden.

We maken de winnaar volgende week woensdag 20 Juni bekend.

Veel shopplezier en succes!
Webshop Kleine Giraf

Liefs,
Bianca, Liv en Loulou

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *